Έρχονται νέες διώξεις. Προσβάλλουν τη μνήμη του Παντελίδη και τη μάνα του (Nassos blog)
Showbiz

Έρχονται νέες διώξεις. Προσβάλλουν τη μνήμη του Παντελίδη και τη μάνα του (Nassos blog)

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο μεγάλώνει το ενδιαφέρον της υπόθεσης που αφορά στο Τροχαίο του Παντελή Παντελίδη. Υπάρχουν βεβαίως και κάποιοι που δεν επιθυμούσαν απο την αρχή να ασχοληθούν τόσο πολύ οι δημοσιογράφοι.

Άλλοι που μετά απο θητεία στο "κολλέγιο" του Κορυδαλού, το παίζουν παρουσιαστές και κράζουν παίρνοντας ανοιχτά θέση υπέρ της Αρναούτη-λές και είναι ποδοσφαιρικός αγώνας ένα πράγμα- θαυμαστές αλλά και φίλους του Παντελή σε εκπομπές στο διαδίκτυο. Εκπομπές βεβαίως που τις βλέπουν μόνο οι ίδιοι και τα σόγια τους. Αλλά τι γράφω. Γι αυτό το κάνει. Μήπως και τον δούν πέντε έξι ακόμη. Ωστόσο εγώ αναρωτιέμαι. Απο που κι ώς που δίνονται εκπομπές σε πρώην κατάδικους... με τι κριτήριο; Έχουν γνώσεις; Σπουδή; Αντίληψη; Ρεπορτάζ; Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.
Το χειρότερο βεβαίως, που για μένα δείχνει πανικό είναι μια συγκεκριμένη σελίδα που έχει ανέβει στο Facebook, στην οποία υπάρχουν κάποιοι που προσβάλουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τη μνημη του τραγουδιστή. Βάναυσα. Χυδαία.
Δεν πρόκειται να τους κανω την χάρη και να αναφερθώ στη σελίδα. Είμαι σε θέση να γνωρίζω όμως πώς τόσο οι διαχειριστές της σελίδας, καθώς και άλλα καλόπαιδα που καταφέρθηκαν εναντίον του νεκρού μετα θάνατον, θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη απο την οικογένεια.
Για να είμαι σαφής. Η οικογένεια σε πρώτη φάση επιθυμεί να μάθει τα όσα συνέβησαν την ημέρα εκείνη. Να μάθει την πραγματική αλήθεια-όπως ισχυρίζεται- και όχι αυτην που κάποιοι λένε μέχρι σήμερα.
Αφού γίνει γνωστή η αλήθεια θα προχωρήσει επιμέρους και σε άλλες κινήσεις απαιτώντας τη δίωξη όλων εκείνων που βεβήλωσαν την μνήμη του Παντελή αλλά και κάποιων που κατα την διάρκεια της διαδικασίας δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved