Ηλίας Μελέτης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη γυναίκα του! Δείτε την...
Showbiz

Ηλίας Μελέτης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη γυναίκα του! Δείτε την...

Μπορεί ο Σάββας Τριανταφύλλου να περνά τα... πάνδεινα από την τηλεοπτική σύζυγό του, την οποία υποδύεται η Βάσω Λασκαράκη, στο σίριαλ του Alpha «Tο σόι σου», όµως στην πραγµατικότητα o ηθοποιός Ηλίας Μελέτης απολαµβάνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της Θέμιδας Βουτσινά, µε την οποία πορεύεται αδιάσπαστα και µε πολλή αγάπη εδώ και περίπου έντεκα χρόνια.

Το ζευγάρι αθόρυβα, µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, βιώνει πολύ ευτυχισµένες στιγµές και παρά τη µεγάλη αναγνωρισιµότητα που έχει τα τελευταία δύο χρόνια ο 37χρονος ηθοποιός, λόγω του ρόλου του στο σίριαλ, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στη ζωή τους. Το αντίθετο, θα έλεγε κανείς, αφού ούτε εκείνος αλλά ούτε και η οδοντίατρος σύζυγός του δεν αγαπούν ιδιαίτερα τις κοσµικότητες και τα φλας των φωτογράφων. Γι΄αυτό και παρότι είναι µαζί εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά, την 7χρονη Κρυσταλλένια και τον µόλις λίγων µηνών γιο τους, είναι η πρώτη φορά που ο φακός τούς απαθανατίζει µαζί σε έξοδό τους, όταν πρόσφατα βρέθηκαν στο «Mayor» στο Κολωνάκι, για να απολαύσουν το δείπνο τους. Το ζευγάρι, που ζει σε ένα όµορφο διαµέρισµα στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκε στο γνωστό µπαρ ρεστοράν για να χαλαρώσει, να απολαύσει το κρασί του και πιάτα της διεθνούς κουζίνας, µιας και οι δύο έχουν απόλυτη ανάγκη να αποδράσουν έστω και λίγο από την καθηµερινότητά τους. Εχοντας αφήσει στην άκρη για λίγο τις αυξηµένες επαγγελµατικές υποχρεώσεις τους και κάθε προβληµατισµό τους, έδειξαν να απολαµβάνουν τη βραδιά τους, απορροφηµένοι στην κουβέντα τους.
'Οσοι τους συναναστρέφονται, µιλούν για δύο ανθρώπους χαµηλών τόνων και πολύ αφοσιωµένους γονείς για τα δύο παιδιά τους, που µεγαλώνουν µε πολλή αγάπη και τρυφερότητα. «Αυτό που νιώθεις όταν παίρνεις το παιδί σου για πρώτη φορά στα χέρια σου δεν µπορείς όχι µόνο να το περιγράψεις µε λόγια, αλλά ούτε να το καταλάβεις καλά-καλά», είχε εξοµολογηθεί σε µια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο ηθοποιός, ο οποίος είναι απόφοιτος της ∆ραµατικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Η επιτυχία και η αναγνώριση άργησαν να έρθουν στη ζωή του, καθώς το ευρύτερο κοινό τον γνώρισε µέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Το σόι σου». Εχει, όµως, προσθέσει στο βιογραφικό του σηµαντικές καλλιτεχνικές συνεργασίες. Αυτόν τον καιρό, εκτός από τα γυρίσµατα για την κωµική σειρά του Alpha, εµφανίζεται και στο θεατρικό σανίδι του «∆ιάνα» στο πλευρό της Ελένης Ράντου στην παράσταση «Για µία ανάσα».
Όσο για τη σύζυγό του Θέμιδα Βουτσινά, από τότε που έφερε τα παιδιά της στον κόσµο, φροντίζει να µοιράζει κατάλληλα τον χρόνο της τόσο στη δουλειά της όσο και στον ρόλο της ως µητέρας σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved