Νίκος Μακρόπουλος: «Δεν αποκλείω δεύτερο γάμο και παιδί»
Showbiz

Νίκος Μακρόπουλος: «Δεν αποκλείω δεύτερο γάμο και παιδί»

Ο Νίκος Μακρόπουλος μιλάει για τη δύσκολη περίοδο του διαζυγίου του ενώ μιλάει με τα πιο γλυκά λόγια για τη σύντροφό του Γιούλη Τάσσου. Επίσης, δεν αποκλείει καθόλου την πιθανότητα να παντρευτεί ξανά αλλά και να αποκτήσει δεόυτερο παιδί... 

Την επίσης δύσκολη περιπέτεια στην προσωπική σας ζωή, κατά τη διάρκεια του διαζυγίου σας, πώς τη διαχειριστήκατε;

Σιγή ιχθύος... ∆εν είπα τίποτα για πάνω από έξι χρόνια. ∆εν ήθελα εν θερµώ να πράξω, ούτε να πάρω θέση, φοβούµενος ότι θα µεροληπτήσω. Η σιωπή ήταν το κύριο στοιχείο της διαχείρισης και της αντίδρασής µου τότε. Τελικά, ο χρόνος µε δικαίωσε.

Πώς είναι πλέον η σχέση µε την πρώην σύζυγό σας;

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Η σχέση µας έχει αποκατασταθεί, είναι µια φυσιολογική σχέση δυο διαζευγµένων που έχουν ένα παιδί.

Αυτό σηµαίνει ότι και η σχέση µε τον γιο σας...

Είναι άριστη! Μιλάµε πάνω από τρεις φορές την ηµέρα στο τηλέφωνο και αυτό διότι βρίσκεται στον Βόλο, καθώς είναι τελειόφοιτος Αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήµιο Θεσσαλίας. Ασχολείται βέβαια και αυτός µε τη µουσική στον χώρο της Hip Hop και έχουµε πει στο µέλλον να κάνουµε ένα feat σε κάποιο κοµµάτι µαζί.

Έχει γνωρίσει τη σύντροφό σας, Γιούλη Τάσσου;

Εννοείται, από την πρώτη στιγµή κιόλας! Εχουν άριστες σχέσεις.

Να υποθέσω ότι η σύντροφός σας στάθηκε στο πλευρό σας στα δύσκολα;

Η Γιούλη µού στέκεται σε κάθε δυσκολία. Με στηρίζει σε όλους τους τοµείς, είναι ένας άνθρωπος συγκροτηµένος και σοβαρός. Επίσης, το ότι είναι µία άριστη τραγουδίστρια έχει ως αποτέλεσµα να µε κατανοεί πλήρως, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του επαγγέλµατος.

Κατά την περίοδο του διαζυγίου σας, τα βέλη είχαν στραφεί και εναντίον της. Τι ακριβώς είχε συµβεί;

Όντως, η Γιούλη τότε είχε κακολογηθεί µε πολύ άσχηµο τρόπο και µε εκφράσεις τύπου «πέτρα του σκανδάλου», που στην τελική µόνο αυτό δεν ήταν. Το πλήγµα, δυστυχώς για εκείνη, ήταν µεγάλο γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν ίσχυε. Προς τιµήν της, σεβόµενη εµένα, δεν βγήκε ούτε να απαντήσει, ούτε να πάρει θέση.

Μιλάτε πολύ τρυφερά για εκείνη. Μήπως πρόκειται να σας δούµε σύντοµα γαµπρό;

Ο γάµος δεν είναι στα άµεσα σχέδιά µου, όπως δεν είναι και το να σκεφτώ την πιθανότητα να γίνω ξανά µπαµπάς. Βεβαίως, δεν αποκλείω τίποτα.

Θεωρείτε ότι όλη αυτή η υπόθεση σας ζηµίωσε προσωπικά;

Είναι απόλυτα φυσιολογικό µετά από πολύ έντονες στιγµές και καταστάσεις ένας άνθρωπος να πέφτει ψυχολογικά. Είναι επίσης φυσιολογικό σε περίοδο συναισθηµατικής φόρτισης και έντασης να µην έχεις το καθαρό µυαλό και το µεράκι, για να είσαι συγκεντρωµένος απόλυτα στη δουλειά σου. Ετσι κι εγώ, µπορώ να πω πως ζηµιώθηκα και έµεινα τότε λίγο πίσω στο τραγούδι.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved