Ο άγνωστος γάμος της Νικολέτας Βλαβιανού με έναν… «Βίκινγκ»
Showbiz

Ο άγνωστος γάμος της Νικολέτας Βλαβιανού με έναν… «Βίκινγκ»

Η Νικολέτα Βλαβιανού είναι μια από τις πιο αγαπημένες και συμπαθείς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης. 

Η υποκριτική όμως δεν είναι το μόνο για το οποίο έχει να υπερηφανεύεται η ηθοποιός. Οι άλλοι δυο σημαντικότεροι ρόλοι της ζωής της, ήταν αυτοί της μητέρας και του πατέρα, αφού μεγάλωσε μόνη της την 25χρονη σήμερα κόρη της, Μαρία.

«Άγρια τα πράγματα. Δεν υπάρχει καμία βοήθεια από το κράτος. Ο,τι λεφτά βγάζεις πρέπει να τα δίνεις σε νταντάδες. Η γυναίκα είναι σε χειρότερη μοίρα ακόμα και από την γκέι κοινότητα» είχε σχολιάσει σε συνέντευξή της αναφερόμενη στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να μεγαλώσει το μοναχοπαίδι της.

Η Νικολέττα Βλαβιανού υπήρξε παντρεμένη για δύο χρόνια με έναν κούκλο Νορβηγό. «Ο άντρας μου ήταν Βίκινγκ και κούκλος. Στη Σταδίου μάς σταματούσαν στον δρόμο στην ψύχρα να μας ρωτήσουν αν είναι ξένος ηθοποιός! Ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου. Ζήσαμε μια ωραία εφηβεία όσοι προλάβαμε τα μέσα της δεκαετίας του ’80, που μπορούσαμε να ταξιδεύουμε άνετα σε όλα τα νησιά, make love not war, δεν υπήρχαν τα AIDS και λοιπά. Μείναμε μαζί δύο χρόνια και κάτι, γιατί δεν άντεξα στη Νορβηγία. Δεν μπορούσα καθόλου, γι' αυτό γύρισα» είχε εξομολογηθεί μιλώντας για την προσωπική της ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved