Συγκλονίζει με τις δηλώσεις του ο Έλληνας ηθοποιός: «Ας πεθάνω στο σανίδι…»
Showbiz

Συγκλονίζει με τις δηλώσεις του ο Έλληνας ηθοποιός: «Ας πεθάνω στο σανίδι…»

Περνά μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του και οι γιατροί τον έχουν προειδοποιήσει.. 

«Στην αρχή πήγαμε με την κοπέλα μου στο Ιπποκράτειο. Η κατάσταση που επικρατούσε ήταν απερίγραπτη, θα έπρεπε να περιμένουμε τέσσερις ώρες, έκανε και πολύ κρύο. Αφού ένας ασθενής, που ήταν και αυτός στην αναμονή, έβαλε φωτιά με κάτι χαρτιά για να ζεσταθεί! Φανταστείτε απόγνωση» λέει στην «Espresso» ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

«Πάμε να φύγουμε. Αν είναι να πεθάνω, ας είμαι καλύτερα στο σπίτι παρά εδώ" είπα στη συνοδό μου, με τον πόνο να συνεχίζεται». Ετσι κι έγινε, ωστόσο ξημερώματα Τρίτης ο ηθοποιός δεν άντεξε, κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε ύστερα από 50 λεπτά και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας. Εκεί του έκαναν αμέσως εισαγωγή. «Οι εξετάσεις έδειξαν φλεγμονή στην καρδιά, όμως με δική μου ευθύνη ζήτησα να φύγω, για να βρεθώ στη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκινάμε παραστάσεις»

«Παίρνω το ρίσκο. Αν είναι να πεθάνω, ας πεθάνω στο σανίδι. Οι γιατροί μου εξήγησαν την κρισιμότητα της κατάστασης, όμως εγώ δεν ήθελα να μείνω στο νοσοκομείο γιατί είχαν κανονιστεί τόσα πράγματα και με περίμεναν δουλειές πριν από την αυριανή πρεμιέρα και δεν ήθελα να πάνε πίσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved