Μάρω Κοντού: «Ζω υπέροχα κι εκτός σκηνής»
Showbiz

Μάρω Κοντού: «Ζω υπέροχα κι εκτός σκηνής»

Η Μάρω Κοντού φέτος πρωταγωνιστεί στο έργο «Επικίνδυνες σχέσεις».

«Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον έργο στο θέατρο «Άλμα», έχει χιούμορ, ρεαλισμό, ανατροπή, αιχμηρές και περίεργες ανθρώπινες σχέσεις, είναι ένα τολμηρό έργο, δίνει γροθιά στο μαχαίρι. Αρέσει η παράσταση μας και είμαστε ευτυχείς γι αυτό. Έχουμε τον Γιώργο Κιμούλη αρχηγό, που είναι φοβερά ταλαντούχος, ωραίος δάσκαλος και σκηνοθέτης. Είναι χαρά θεού να συνεργάζεσαι με τον Κιμούλη. Είμαστε μία αγαπημένη ομάδα, κάνουμε παρέα κι εκτός παράστασης» τόνισε στο Λοιπόν.

-Μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της υποκριτικής, με ποιον τρόπο επιλέγετε τις συνεργασίες σακς;

«Είμαι σε καλές στιγμές τα τελευταία χρόνια, γιατί κάνω μικρές επιλογές. Εκεί που θα μου κάνει το «κάτι», το «κλικ». Πέρυσι με ενδιέφερε που συνεργάστηκα με το σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα. Μου αρέσει τα τελευταία χρόνια να συμμετέχω σε μία παράσταση που να έχει αυτό το «κάτι», το περίεργο, το σύγχρονο, το προχωρημένο. Πλέον κάνω κάποιες επιλογές από καρδιάς και όχι από την ανάγκη να υπάρχω επάνω στη σκηνή, γιατί ζω υπέροχα κι εκτός σκηνής. Πρέπει να συμβεί αυτό το «κλικ» είτε από το σκηνοθέτη είτε από το κείμενο είτε από τη σύνθεση του θιάσου.»

-Απολαμβάνετε πλέον τους κόπους όλης αυτής της μεγάλης πορείας που έχετε τόσα χρόνια στο χώρο;

«Ακριβώς αυτό, με άνεση και χωρίς το άγχος του να κάνω καριέρα. Είναι πολύ όμορφο να μπορείς να κάνεις μια επιλογή, μικρή, μεσαία, μεγάλη, εκεί που θα σου «χτυπήσει» ένα καμπανάκι. Φέτος χτυπάει πολύ ωραία το... καμπανάκι, κι ελπίζω και του χρόνου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved