Μάρω Κοντού: Οι απώλειες που τη «σημάδεψαν»
Showbiz

Μάρω Κοντού: Οι απώλειες που τη «σημάδεψαν»

Η Μάρω Κοντού σε συνέντευξή της μίλησε για τις απώλειες που τη «σημάδεψαν».

Πότε η πραγματικότητα ήταν πολύ σκληρή για εσάς;

Όταν «έχασα», συγγενείς μου. Έχω «χάσει» τη μητέρα μου πολύ άσχημα, παιδεύτηκε, όπως άσχημα «έχασα» και την κόρη της αδελφής μου, που κι εκείνη παιδεύτηκε... Είναι πράγματα που με πονάνε... Δεν νομίζω ότι με απασχολούν μικροπράγματα, μόνο το θέμα της υγείας με απασχολεί. Είναι ωραίο να μεγαλώνει, να γερνάς και να πεθαίνεις σ' ένα λεπτό, να μην παιδεύεσαι, εγώ αυτό εύχομαι στον εαυτό μου.

Ο ηθοποιός γερνάει ή ωριμάζει;

Κάθε ηθοποιός κρύβει ένα μικρό παιδί μέσα του, αυτή την εντύπωση έχω κι εγώ. Ένας ηθοποιός είναι πάντα ένα μικρό παιδί, γι' αυτό και παίζει το παιχνίδι που του αρέσει. Δεν έχω ανεκπλήρωτο όνειρο, ποτέ δεν έλεγα ότι «θα ήθελα αυτό, κι εκείνο...». Αφήνω να έρχονται τα πράγματα, να τα διεκπεραιώνω, να κρατώ αυτά που μου αρέσουν και να πετάω τα άσχημα. Δεν κάνω σχέδια και όνειρα, ποτέ μου

Πηγή: Λοιπόν

Η ζωή σου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, τα τελευταία 2 χρόνια, μοιράζεται ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Πηγαίνω στην Κύπρο, κάθε εβδομάδα πέρυσι και σχεδόν κάθε εβδομάδα φέτος, για το σίριαλ «9 μήνες». Είναι μια καινούργια συνθήκη, που πολλοί από τους ηθοποιούς μπήκαμε στη διαδικασία να ζήσουμε, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο, έχει το ενδιαφέρον του, έχει κάποιο όριο... Από εκεί και πέρα είναι αρκετά κουραστικό.

Ως προς τι έχει ενδιαφέρον;

Τον πρώτο καιρό είναι πολύ ωραίο, πηγαίνεις σε μία άλλη χώρα, ας πούμε, ο κόσμος είναι πολύ καλός, φιλόξενος, αλλά από ένα σημείο κι έπειτα θέλω να βλέπω περισσότερο την οικογένεια μου. Το να λείπω μισή εβδομάδα, κάθε εβδομάδα, από το σπίτι δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved