Ερμίνα Κυριαζή: Το δύσκολο διαζύγιο, η κόρη της, ο δεύτερος γάμος και η μετακόμιση στην Κύπρο
Showbiz

Ερμίνα Κυριαζή: Το δύσκολο διαζύγιο, η κόρη της, ο δεύτερος γάμος και η μετακόμιση στην Κύπρο

Η Αρετή της σειράς «Δίδυμα Φεγγάρια» η κατά κόσμο Ερμίνα Κυριαζή μίλησε για τον γάμο, την κόρη της, το διαζύγιο και τον δεύτερο σύζυγό της.

«Σε ένα ταξίδι στην Αθήνα γνώρισα τον Νίκο. Παντρευτήκαμε το ’99 ενώ ήμουν ήδη έγκυος την Υακίνθη και χωρίσαμε ύστερα από τρία χρόνια». Το διαζύγιο όμως ήρθε και όπως δήλωσε ήταν δύσκολη περίοδος. «Εμένα μου είχε τελειώσει, ο Νίκος δεν ήθελε να το συνειδητοποιήσει και να το δεχτεί. Ήταν 13 χρόνια μεγαλύτερος και δυσκολευτήκαμε. Ένας απ’ τους λόγους που είπα ότι θέλω να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου είναι για να μην επαναληφθούν λάθη στο μεγάλωμα της Υακίνθης. Αισθάνομαι ότι οφείλουμε στους εαυτούς μας να γινόμαστε καλύτεροι καθώς αλλάζουν οι γενιές. Σήμερα έχουμε μια καλοδουλεμένη σχέση με επικοινωνία, αγάπη, κατανόηση, αφοσίωση. Είναι θέμα προτεραιότητας. Και για μένα ήταν προτεραιότητα το παιδί μου».

Χώρισε και συνέχισε να μένει στο κέντρο της Αθήνας με την κόρη της. «Ζούσα στο κέντρο και καθώς η Υακίνθη μεγάλωνε δυσκόλευαν τα πράγματα. Για να πάει σε ένα πρότυπο, καλό σχολείο έπρεπε να κάνω 3 στάσεις καθημερινά από την πλατεία Βικτωρίας όπου ζούσαμε. Άρχισαν τα πράγματα να στενεύουν. Εν τω μεταξύ είχα γνωρίσει τον Λάμπρο, το δεύτερό μου σύζυγο. Εκείνο που ερωτεύτηκα σε αυτόν είναι η καθαρότητα και η ειλικρίνειά του, πρώτα προς τον εαυτό του και μετά προς τους άλλους. Είμαστε μαζί 11 χρόνια. Οι σχέσεις πρέπει να δουλεύονται καθώς περνά ο καιρός και αυτό κάνουμε». Με τον σύζυγό ταξίδεψαν στην Κύπρο και αποφάσισαν να μετακομίσουν μόνιμα λίγο διάστημα αργότερα.

«Πάντα μου λείπει η Αθήνα. Νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου όταν είμαι εκεί. Είναι η ελευθερία, η ταχύτητα της μεγαλούπολης, τα βιβλιοπωλεία, τα θέατρα και όλες οι εκπλήξεις μιας πόλης που βρίσκεται σε εγρήγορση».

Πηγή: Omikron

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved