Χάρης Κκολός-Μαρία Μιχαήλ: 17 χρόνια ευτυχίας
Showbiz

Χάρης Κκολός-Μαρία Μιχαήλ: 17 χρόνια ευτυχίας

H ζωή τους µοιράζεται ανάµεσα σε Αθήνα και Κύπρο λόγω επαγγελµατικών υποχρεώσεων, όµως, πού και πού ο Χάρης Κκολός και η σύζυγός του Μαρία Μιχαήλ, που απολαµβάνουµε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά «9 µήνες» στο Star, έχουν ανάγκη από λίγη χαλάρωση και ηρεµία.

Γι’ αυτό και πρόσφατα επέλεξαν να... αποδράσουν από όλα µε µια έξοδο στο Κολωνάκι. Αν και η βάση τους είναι η Κύπρος, µιας και κατάγονται και οι δύο από εκεί, ο ηθοποιός αυτόν τον καιρό έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα για τα γυρίσµατα της νέας σειράς στην οποία θα πρωταγωνιστεί. Σύντοµα πρόκειται να ολοκληρώσει την εµφάνισή του στη σειρά «9 Μήνες» και κάνει νέο ξεκίνηµα πρωταγωνιστώντας στη νέα σειρά του ∆ηµήτρη Αρβανίτη, που θα µεταδίδεται σύντοµα από τη συχνότητα του Star µε τίτλο «Αρένα», η οποία, όµως, τον κρατά εδώ, σε αντίθεση µε τη σύζυγό του που λόγω των δικών της επαγγελµατικών υποχρεώσεων µε το σίριαλ «9 µήνες» πρέπει να βρίσκεται τις περισσότερες ηµέρες στην Κύπρο.
Πριν από λίγες ηµέρες, η Μαρία, που πριν από ενάµιση µήνα έφερε στον κόσµο το δεύτερό τους παιδί, ξέκλεψε λίγο χρόνο για να βρεθεί µε τον σύζυγό της και να περάσουν όµορφες στιγµές, πριν επιστρέψουν και πάλι στον καθηµερινό τους «µαραθώνιο». Βρέθηκαν για δείπνο στο µπαρ-ρεστοράν «Mayor», κάτι που σπάνια καταφέρνουν, κυρίως λόγω των υποχρεώσεών τους ως γονείς. Έτσι, µιας και οι δύο κόρες τους, η 9χρονη Φρόσω και η νεογέννητη πριγκίπισσά τους, βρίσκονταν σε καλά χέρια, είπαν και οι ίδιοι να ξεσκάσουν λίγο απολαµβάνοντας τη βραδιά τους. Και παρότι είναι µαζί πάνω από 17 χρόνια, καθώς γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν λίγο πριν τελειώσουν το σχολείο, σύμφωνα με τη real, δείχνουν να κρατούν άσβεστη τη φλόγα του έρωτά τους µέχρι σήµερα. «Ο έρωτας τότε ήταν πολύ ροµαντική κατάσταση, δεν υπήρχαν κινητά ή διαδίκτυο, υπήρχε η αναµονή και αν κατάφερνες να µιλήσεις µε τον άλλο µέσω ενός σταθερού τηλεφώνου, κανόνιζες να βρεθείτε. Άλλες εποχές, πιο αγνές», είχε αποκαλύψει σε σπάνια συνέντευξή της παλαιότερα η όµορφη ηθοποιός, µιλώντας για την αγνή αγάπη που µοιράζεται από την πρώτη στιγµή της σχέσης της µε τον Χάρη. Στην ίδια συνέντευξη η Μαρία Μιχαήλ παραδεχόταν: «Είµαι ευτυχισµένη µάνα και σύζυγος µε τα προβλήµατα της ζωής και τις αναποδιές της, αλλά το παλεύουµε. Νιώθω πολύ ωραία τόσο σε επαγγελµατικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο».
Όσο για το µυστικό του επιτυχηµένου γάµου τους, που έγινε µετά από δέκα χρόνια σχέσης και συγκεκριµένα τον Ιούνιο του 2010 στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη στην Αρχιεπισκοπή της Λευκωσίας, ο Χάρης Κκολός είχε αποκαλύψει: «Εµπιστοσύνη, αυθορµητισµός, τρέλα και χαλαρότητα, αλλιώς το καράβι θα βουλιάξει». Πλέον οι δυο τους απολαµβάνουν την οικογενειακή θαλπωρή, που ενισχύθηκε από τον ερχοµό της δεύτερης κόρης τους, για την οποία η όµορφη ηθοποιός χρειάστηκε να απέχει για λίγο από τα γυρίσµατα της σειράς «9 µήνες», όµως τώρα επιστρέφει και πάλι δυναµικά. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της θα χρειαστεί να κάνουν λίγη υποµονή για το επόµενο διάστηµα, µιας και θα συνεχίσουν να ζουν χωριστά. Όµως, µε την πρώτη ευκαιρία θα ξανασµίξουν, για να απολαύσουν την οικογενειακή θαλπωρή που τόσο πολύ αγαπούν και οι δύο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved