Λουκιανός Κηλαηδόνης:Τι είχε πει η Άννα Βαγενά για τη νοσηλεία του τον Δεκέμβρη στην Σάσα Σταμάτη

Λουκιανός Κηλαηδόνης:Τι είχε πει η Άννα Βαγενά για τη νοσηλεία του τον Δεκέμβρη στην Σάσα Σταμάτη

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο

Η ηθοποιός και βουλευτής Άννα Βαγενά τον περασμένο Δεκέμβριο είχε μιλήσει για τη νοσηλεία του συζύγου της, αλλά και για την κοινή τους πορεία στη Σάσα Σταμάτη.
Για τη νοσηλεία είπε «Εντάξει το παλεύουμε. Όταν μεταφέρεις τον άνθρωπο σου με πνευμονικό οίδημα στο νοσοκομείο, μέσα στο ασθενοφόρο είναι δύσκολα. Είμαι φύση αισιόδοξος άνθρωπος. Πάντα βλέπω ότι θα περάσει και θα έρθουν καλύτερα. »
Για το γάμο τους τόνισε: « «Δεν είμαστε οι μοναδικοί που είναι μαζί τόσα χρόνια. Εξαρτάται από το πως θα ταιριάξουν δυο άνθρωποι, τι χαρακτήρες είναι, πόσο θα καταλάβει ο ένας τον άλλον, πόσο θα σεβαστεί ο ένας τον άλλον. Αν έλεγα ότι υπάρχει ένα μυστικό είναι να κρατήσει ο καθένας την προσωπικότητα του, να μην προσπαθήσει ο ένας να καπελώσει τον άλλον, να σεβαστεί ο ένας τον άλλο. Και οι γυναίκες κυρίως να έχουν τη δική τους προσωπική πορεία, την καριέρα, να μη τη θυσιάσουν γιατί αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ...Στον Λουκιανό θαυμάζω πάρα πολλά στοιχεία που έχει εξαιρετικά. Είναι πάρα πολύ έξυπνος. Είναι στοχαστής, έχει ένα βαθύ νου και όσο μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Βεβαίως όταν τον γνώρισα ήταν πάρα πολύ όμορφος και για αυτό τον ερωτεύτηκα και με χιούμορ, και με ταλέντο και με προσωπικότητα. Ήταν το ωραιότερο αγόρι της Αθήνας, να μην πω της Ελλάδας, εκείνη την εποχή.»