Αντώνης Βλοντάκης: Κάνει… βουτιά και στο θέατρο!
Showbiz

Αντώνης Βλοντάκης: Κάνει… βουτιά και στο θέατρο!

Πριν από περίπου επτά χρόνια, ο δηµοφιλής πολίστας Αντώνης Βλοντάκης εξέπληξε ευχάριστα άπαντες µε τη συµµετοχή του στο talent show «Just The Two of us 2».

Τέσσερα χρόνια αργότερα, µας εντυπωσίασε ως ηθοποιός µε µόνιµο, βασικό ρόλο στη σειρά «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα, αλλά και στην εκποµπή «Λόγω TiVis», στην οποία εµφανιζόταν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου. Ο Αντώνης έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ένα δυνατό φλερτ µε τη σόουµπιζ και τώρα ετοιµάζεται να... δέσει το ειδύλλιο, κάνοντας το ντεµπούτο του στο θεατρικό σανίδι.
«Έκλεισε» λοιπόν να παίξει στην παράσταση «Tres», που ετοιµάζουν οι «Θεατρικές Σκηνές» για τη Β’ Σκηνή του θεάτρου «Άλµα». Λίγες ηµέρες πριν από την πρεµιέρα της φιλόδοξης αυτής παράστασης, ο Αντώνης Βλοντάκης δηλώνει: «Η πρόταση ήρθε από τον επιχειρηµατία Γιάννη Κεντ -ψυχή των ‘‘Θεατρικών Σκηνών’’- που γνώριζα και εκτιµούσα εδώ και χρόνια, όταν ήταν χορηγός στην οµάδα πόλο του Ολυµπιακού. Έχω µούρλα να δοκιµάζω νέα πράγµατα και να... βουτάω στα βαθιά, να παίρνω ρίσκα. ∆οκιµάστηκα πριν από καιρό στην υποκριτική παίζοντας στις “Τρίχες” του Αλέξανδρου Ρήγα και ήταν µια ξεχωριστή εµπειρία που χάρηκα πολύ - κυρίως για τον τρόπο που µε στήριξε και µε πίστεψε ο Αλέξανδρος. Τώρα ήρθε η πρόταση για το “Tres” και µπήκα χωρίς ανάσα στις πρόβες. Μελετάω, δουλεύω πολύ µε τον σκηνοθέτη Γιάννη Λασπιά και τις υπέροχες ηθοποιούς Ιωάννα Σταυροπούλου, ∆άφνη Μανούσουκαι Γεωργία Σιακαβάρα. Και ο Θεός µαζί µας!».

Η σύζυγός του Κορίνα Στεργιάδου πώς αντιδρά µε τις... βουτιές του στα τόσο διαφορετικά µεταξύ τους project; «Η Κορίνα µε στηρίζει, µε εµψυχώνει, µε γεµίζει δύναµη, µε βοηθάει να πάρω τις όποιες αποφάσεις. Πιστεύει σε µένα πιο πολύ από ό,τι πιστεύω εγώ στον εαυτό µου! Μπορεί να µη φαίνεται, αλλά έχω αρκετές ανασφάλειες και η Κορίνα µε πουσάρει για να τολµώ πράγµατα, που δεν θα τολµούσα αλλιώς!».

Το βραβευµένο έργο του Χουάν Κάρλος Ρούµπιο έχει ηρωίδες του τις Ρόθιο, Νούρια και Άντζελα, τρεις γυναίκες που µόλις µπήκαν στα 40, παλιές φίλες και συµµαθήτριες από το σχολείο, οι οποίες βρίσκονται έπειτα από 23 χρόνια σε ένα reunion µε απρόβλεπτη εξέλιξη. «Είναι και οι τρεις εξαιρετικά πετυχηµένες επαγγελµατικά», λέει ο Αντώνης, «αλλά µόνες στην προσωπική τους ζωή, γι’ αυτό και αποφασίζουν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους: να βρουν τον ιδανικό άντρα που θα τις βοηθήσει να πραγµατοποιήσουν το µεγάλο τους όνειρο, να γίνουν µητέρες. Ψάχνουν και καταλήγουν σε έναν άντρα που καλείται να τους χαρίσει µερικά σπερµατοζωάρια, ώστε να µείνουν έγκυες και οι τρεις... Αυτόν παίζω εγώ, µόνο που πίσω του υπάρχει ένα µυστικό, το οποίο έρχεται να ανατρέψει τα πάντα µε σπαρταριστές καταστάσεις». Πρόκειται να εµφανιστεί ηµίγυµνος στη σκηνή, όπως και οι προκάτοχοί του στον ρόλο; «Όποιος θέλει να µε δει γυµνό, ας έρθει να µε δει στην πισίνα όπου αγωνίζοµαι στον Υδραϊκό!», απαντά και ξεσπά σε γέλια. «Μένουν πολλοί στην εξωτερική µου εικόνα, ενώ για εµένα πάντα το ζητούµενo ήταν να ψάχνουν και για το από κάτω, το µέσα... ∆εν θέλω να µένουν στην επιφάνεια. Τιµή µου και καµάρι µου να µε θεωρούν γοητευτικό, αλλά ας ψάξουν και τι κρύβεται πίσω από αυτό».

Με αφορµή την αναφορά του, επισηµαίνoυµε ότι δεν έχει σταµατήσει ποτέ να ασχολείται µε το πόλο. «Α, ναι! Με κρατάει νέο το πόλο, είναι η µούρλα µου, η ψυχοθεραπεία µου». Σίριαλ θα ήθελε να κάνει ξανά; «Αν υπήρχε κάτι ιδιαίτερο που να µε κεντρίσει όπως οι “Τρίχες”, µπορεί και να το έκανα. Μου αρέσει πολύ η τηλεόραση, η αµεσότητά της», εξηγεί χωρίς να αποκλείει ακόµη και την τηλεοπτική του επιστροφή σε ένα πάνελ. «Γιατί όχι; Σου είπα, µου αρέσει να τολµώ. Το έκανα στο παρελθόν και δεν αποκλείω να το ξανακάνω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved