Δέσποινα Μοιραράκη: «Η επιχείρηση μου έχει χαλιά για όλα τα βαλάντια και για όλα τα γούστα»
Showbiz

Δέσποινα Μοιραράκη: «Η επιχείρηση μου έχει χαλιά για όλα τα βαλάντια και για όλα τα γούστα»

Τα πράγματα οικονομικά είναι δύσκολα για την χώρα μας. Ο μέσος Έλληνας έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει χαλιά από την Δέσποινα Μοιραράκη;

«Η επιχείρηση μου έχει χαλιά για όλα τα βαλάντια και για όλα τα γούστα. Μπορώ να εξυπηρετήσω τον απλό άνθρωπο που θέλει να πάρει ένα χαλάκι, μπορώ να εξυπηρετήσω και ειδικές παραγγελίες, όπως προανέφερα» τόνισε στο Λοιπόν.

-Στην περίοδο κρίσης έχουν αλλάξει τα πράγματα για σένα;

«Ο πελάτης που θα ερχόταν να αγοράσει δύο χαλιά για το σπίτι του, που είναι τα βασικά, τραπεζαρία και σαλόνι, της τάξεως των 3.000 ευρώ, τώρα έχει «πέσει» και σου λέει: «θέλω να διαθέσω 1.000 ευρώ». Έτσι, έχω προσαρμοστεί στις απαιτήσεις αυτής της οικονομικής περιόδου, αλλά πλέον δεν πουλάω τα μεταξωτά, πουλάω περισσότερα μάλλινα χαλιά.»

-Με ποια συχνότητα κάνεις ανακαίνιση στα χαλιά του σπιτιού σου;

«Έχω κατά καιρούς συγκεντρώσει χαλιά στο σπίτι μου, είναι αγαπημένα μου, τα έχω για την τέχνη τους. Κάποιος αγοράζει το χειροποίητο χαλί για την τέχνη του και κάποιος άλλος γιατί το θεωρεί διακοσμητικό και θέλει να το τοποθετήσει για να ταιριάζει με την εσωτερική διακόσμηση του χώρου του. Τα χαλιά που έχω στο σπίτι μου έχουν όλα μια πολιτιστική και ιστορική αξία. Έχω ένα περσικό χαλί, είναι το πρώτο που αγόρασα στο πρώτο μου ταξίδι, έχω το χαλί του γάμου μου... Εκτός από ποιοτική αξία, έχουν και συναισθηματική. Στο σπίτι μου δεν έχω χαλιά να ταιριάζουν μόνο με την εσωτερική διακόσμηση, αλλά γιατί τα αγαπώ, είμαι ερωτευμένη, το βλέπω έργο τέχνης, είμαι δεμένη»

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved