Σάκης Τανιμανίδης: «Η εξάρτηση που έχουμε από τα social media ξεπερνά τη λογική»
Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: «Η εξάρτηση που έχουμε από τα social media ξεπερνά τη λογική»

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι λάτρης των social media. 

Ο παρουσιαστής ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες και video ενώ τώρα που θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor δεν θα μπορεί να το κάνει με τόση ευκολία.

Εάν είχες το δικαίωμα να πάρεις μαζί σου στο απομονωμένο νησί μόνο ένα προσωπικό αντικείμενο, ποιο θα ήταν αυτό;

«Μα φυσικά το κινητό μου, έτσι ώστε εκεί, απομονωμένος ναυαγός, να μπορώ να ποστάρω στα social media όλη αυτή μου την περιπέτεια! Πλάκα στην πλάκα, η εξάρτηση που έχουμε πλέον οι περισσότεροι με το facebook και το instagram είναι σε τέτοια επίπεδα που πολλές φορές ξεπερνάει τη λογική!»

Σε αυτό το νέο εγχείρημα σου θα σου λείψει η παλιά ομάδα σου;

«Οι στιγμές που ζήσαμε με τα παιδιά δεν νομίζω να μπορέσει να τις αντικαταστήσει κάποια άλλη εκπομπή. Αλλά αυτός δεν είναι και ο στόχος. Σημασία έχει να ασχολούμαστε με αυτό που μας γεμίζει. Και φέτος νιώθω πολύ ενθουσιασμένος με το νέο εγχείρημα μου!»

Τελικά, τι ήταν αυτό που έφερε το τέλος για το «World Party»;

«Το τέλος ήρθε γιατί, πολύ απλά, έκλεισε ο κύκλος της εκπομπής για εμάς. Για μένα το «World Party» ήταν το πρώτο μου τηλεοπτικό «παιδί» ,η πρώτη μου δημιουργία και παραγωγή στην οποία ζήσαμε, μαζί με τους φίλους μου,- μοναδικές εμπειρίες σε όλο τον πλανήτη. Τώρα νιώθω έτοιμος για το επόμενο βήμα... ή καλύτερα για τα επόμενα βήματα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved