«Δεν υπάρχουν κασέ στην TV. Προσπαθούμε να συντηρηθούμε μέσα στην όλη κρίση»
Showbiz

«Δεν υπάρχουν κασέ στην TV. Προσπαθούμε να συντηρηθούμε μέσα στην όλη κρίση»

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση και αν υπάρχουν κασέ αυτή την περίοδο.

Ο Δημήτρης Γιώτης εξήγησε ότι όχι μόνο δεν υπάρχουν κασέ αλλά οι ηθοποιοί προσπαθούν να βγάλουν τα απαραίτητα για να ζήσουν.

Υπάρχουν κασέ αυτήν την εποχή στη τηλεόραση;

Εδώ γελάς, εδώ μπορείς να γράψεις «γέλια, γέλια, γέλια». Τι κασέ; Όχι κασέ δεν υπάρχουν. Προσπαθούμε να συντηρηθούμε μέσα στην όλη κρίση, αλλά εγώ ειλικρινά πιστεύω πως μέσα από όλο αυτό, θα βγούμε καλύτεροι άνθρωποι. Να κάνουμε μια ενδοσκόπηση, να αναγνωρίσουμε τα «θέλω» μας, να βρούμε που είναι η πραγματική ευτυχία. Δεν είναι τόσο η οικονομική κρίση, που όλοι την περνάμε, όσο είναι κρίση αξιών. Με τους Έλληνες κάτι χάθηκε. Ανήκουμε στην ανατολή και νομίζουμε πως ανήκουμε στη δύση και ταυτόχρονα είμαστε δυτικοί ενώ ανήκουμε στην ανατολή. Από τη στιγμή που μπερδέψαμε τη χωριάτικη σαλάτα και μάθαμε το προσούτο με τα καραμελωμένο αμύγδαλο, χάθηκε το φιλότιμο.

Για έναν νέο καλλιτέχνη, στην οικονομική και κοινωνική κρίση του σήμερα, είναι εύκολο να πραγματοποιήσει το όνειρό του;

Νέος ή παλιός καλλιτέχνης, εμείς έχουμε μάθει το παιχνίδι της δουλειά μας, αν το πούμε δουλειά, ψάχνουμε έτσι κι αλλιώς δουλειά δυο φορές τον χρόνο. Άρα, την κρίση εμείς την ξέραμε. Δεν μιλάς σε έναν καλλιτέχνη για κρίση, είναι σαν να πεις στον ζωγράφο αν περνάει κρίση. Περνάει το όνειρο κρίση; Ο βαθιά καλλιτέχνης βρίσκει πνοή, βρίσκει ανάσα στο θέατρο. Ειλικρινά θα μπορούσα να χρειαστεί, να κάνω οποιαδήποτε δουλειά, και να τη κάνω και καλά επειδή είμαι τελειομανής. Αλλά για τον καλλιτέχνη δεν τίθεται θέμα κρίσης, η κρίση γεννά τους καλλιτέχνες.

Πηγή:kallitexnes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved