Γιώργος Νταλάρας: «Γεννήθηκα σε μια παράγκα. Στερήθηκα τη γνώση, για την οποία διψούσα»
Showbiz

Γιώργος Νταλάρας: «Γεννήθηκα σε μια παράγκα. Στερήθηκα τη γνώση, για την οποία διψούσα»

Για τις αποτυχίες που έχει βιώσει αλλά και για τις δυσκολίες που συνάντησε στα παιδικά του χρόνια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Νταλάρας.

Αποτυχίες είχατε; Τις ομολογείτε;
«Αμέ, πώς δεν είχα! Άπασες παρούσες. Η μεγαλύτερη βέβαια δεν ήταν επαγγελματική γιατί συνεργάστηκα με σπουδαίους ανθρώπους και αξιώθηκα να πάρω ένα κομματάκι από τη σπουδαιότητά τους. Απέτυχα κάνοντας κακή διαχείριση του κοινωνικού μου προφίλ. Και καθόλου δεν μου αρέσει αυτή η λέξη: προφίλ. Δεν φανταζόμουν πως από τη στιγμή που κάνω καλά τη δουλειά μου πρέπει να φτιάξω και μια μάσκα, να τη φοράω και να μιλάω με συγκεκριμένο τρόπο για να είμαι αρεστός. Ξέρετε, όμως, είχα πολλές ατυχίες...»

Σε τι αναφέρεστε;
«Η θεά Τύχη δεν μου χαμογελούσε πάντα. Υπήρξα αποπαίδι της σε συγκεκριμένες στιγμές της ζωής μου. Οι συγγενείς μου, από την πλευρά της μητέρας μου, ήρθα από τη Μικρά Ασία διωγμένοι. Γεννήθηκα σε μια παράγκα το 1949. Το 1951 ο πατέρας μου έφυγε. Είχα δύσκολα παιδικά χρόνια. Αλλά η μεγαλύτερη ατυχία μου ήταν ότι ως πιτσιρικάς στερήθηκα τη γνώση, για την οποία διψούσα», εξομολογείται ο ίδιος στο «Κ» της Καθημερινής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved