Αγγελική Δαλιάνη: «Δεν θα κάναμε μαζί με τον Μάνο γυμνή φωτογράφηση»
Showbiz

Αγγελική Δαλιάνη: «Δεν θα κάναμε μαζί με τον Μάνο γυμνή φωτογράφηση»

Η Αγγελική Δαλιάνη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Πετάει, πετάει» μαζί με τον σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη.

«Υποδύομαι μια Τουρκάλα αεροσυνοδό, που εργάζεται στην Turkish Airlines. Για μένα ήταν ένας ρόλος-πρόκληση, για αυτό και είπα αμέσως «ναι» στον Γιώργο Βάλαρη. Είναι τελείως διαφορετικός ρόλος από όλους όσους έχω κάνει μέχρι σήμερα και το γεγονός ότι η Χούλια είναι Τουρκάλα ήταν για μένα ένα στοίχημα, δηλαδή να δουλέψω πάνω στην προφορά του λόγου της. Έπρεπε να μελετήσω πάρα πολύ και να ψάξω να βρω ποια σύμφωνα και φωνήεντα έχουν διαφορετικό άκουσμα από το δικό μας για να καταλαβαίνει ο κόσμος ότι αυτή είναι Τουρκάλα. Τα γεγονό¬τα συμβαίνουν τη δεκαετία του '60, όταν γράφτηκε και το έργο , αφού πρόκειται για μια διασκευή του Γιώργου Βάλαρη και του, Στέλιου Παπαδόπουλου. Διατηρώ σχέση με τον Μάνο Ιωάννου, έναν πετυχημένο αρχιτέκτονα της εποχής, του οποίου η κοσμοθεωρία είναι η πολυγαμία, αφού παράλληλα έχει άλλες σχέσεις με αεροσυνοδούς, τη Μαρία Κορινθίου και τη Βίκυ Κάβουρα. Η ηρωίδα που υποδύομαι έχει τη δική της κοσμοθεωρία όσον αφορά τις σχέσεις, η οποία μάλιστα στο τέλος αποδεικνύεται πολύ ανατρεπτική. Γενικά, είναι μια κοπέλα αρκετά μπροστά από την εποχή της» τόνισε στο Secret.
-Στο έργο παίζει και ο σύζυγος σου. Πώς είναι αυτό;
«Είναι πάρα πολύ ωραίο και είναι και μια ευτυχής συγκυρία. Τον θαυμάζω πάρα πολύ ως επαγγελματία, είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς μας και ευχαριστιέμαι πάρα πολύ τη συνεργασία μας επί σκηνής, γιατί είναι καλό να συνεργάζεσαι με πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς. Το αποτέλεσμα βγαίνει πολύ ωραίο.»
-Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ανταλλάσσετε φιλιά με άλλους παρτενέρ. Νιώθεις αμήχανα;
«Δεν νιώθω καθόλου αμήχανα. Τη στιγμή εκείνη που φιλάω τον Μάνο Ιωάννου είμαι η Τουρκάλα αεροσυνοδός και ο Μάνος είναι ο Κρητικός φίλος του Μάνου Ιωάννου. Το διακωμωδούμε και δεν νιώθουμε καθόλου άβολα. Είναι και αυτό μέρος της δουλειάς. Άλλωστε, μην "ξεχνάς -επειδή έχεις δει και την παράσταση- ότι ανταλλάσσουμε φιλιά και με τον Μάνο Παπαγιάννη στην παράσταση. Εκεί μπορεί να νιώθουμε λίγο αμήχανα (γέλια).»
-Θα κάνατε γυμνή φωτογράφηση με τον Μάνο, όπως η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αιβάζης;
«Παρόλο που έχουμε φοβερά κορμιά (γέλια), δεν θα κάναμε μαζί γυμνή φωτογράφηση. Δεν είναι κάτι που τρελαινόμαστε να το κάνουμε - χωρίς αυτό βεβαία να σημαίνει ότι αυτοί που το έχουν κάνει είναι άσχημο. Ισα-ίσα, η φωτογράφηση που έκαναν η Μαρία και ο Γιάννης μου άρεσε πολύ και τους το είπα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved