Τάσος Μπουγάς: Γιατί τον αποκαλούν… «πλανητάρχη»;
Showbiz

Τάσος Μπουγάς: Γιατί τον αποκαλούν… «πλανητάρχη»;

Ο Τάσος Μπουγάς απαντά σε όλες τις ερωτήσεις και αποκαλύπτει το πώς πήρε το παρατσούκλι «πλανητάρχης», αλλά και το γιατί χρησιμοποιεί αγγλικές λέξεις. 

-Γιατί χρησιμοποιείς συνέχεια αγγλικές λέξεις;

«Έτσι με γουστάρει ο κόσμος. Αν δεν τους πετάξω ένα yeah ή ένα hello στα προγράμματά μου, τα ζητάνε μόνοι τους» τόνισε στην Espresso.

-Τα γυαλιά είναι το σήμα κατατεθέν σου;

«Ναι, τα γυαλιά και το πούρο. Το 1998 αποφάσισα να κάνω μια αλλαγή στην εμφάνισή μου. Δεν πήγα σε πλαστικό χειρουργό, όπως κάνουν τόσοι και τόσες. Επέλεξα να φορέσω γυαλιά ηλίου, δύο διαφορετικά και μοναδικά σχέδια. Ήμουν στην Αυστραλία με έναν φίλο μου κι έκανα ειδική παραγγελία 15 ζευγάρια από τη Νικαράγουα. Μου τα στείλανε με συμβόλαιο-εγγύηση ότι τα ίδια καλούπια δεν θα κυκλοφορήσουν ποτέ ξανά. Ψάξε όπου θέλεις, αυτά τα γυαλιά δεν θα τα βρεις πουθενά στον κόσμο. Με αυτά θα με δεις παντού: στις πίστες, στις αφίσες, στις φωτογραφίσεις μου. Τα φοράω ακόμη κι όταν οδηγώ το βράδυ.»

-Πώς και σου κόλλησαν το παρατσούκλι «πλανητάρχης»;

«Το 1998 ένα από τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας διεθνώς ήταν το σκάνδαλο με τον Μπιλ Κλίντον και τη Μόνικα. Εγώ τότε δούλευα στη Θεσσαλονίκη, αλλά στα ρεπό μου κατέβαινα στην Αθήνα. Καθόμουν, λοιπόν, σε μια καφετέρια κι είχα παραγγείλει φραπέ. Τότε, μου λέει ένας φίλος μου, ο Μπάμπης: «Γράψε, ρε, ένα τραγούδι για τον Κλίντον». Μου το λέει μία, μου το λέει δύο, μου το λέει τρεις, στο τέλος φωνάζω αυτόν που είχε το μαγαζί: «Ρε Θανάση, φέρε ένα στιλό κι ένα χαρτί». Σε δύο λεπτά το είχα γράψει. Τρεις μέρες μετά έχω κανονίσει ένα εξτρά στην Κοζάνη. Εχουμε περίπου 5.000 κόσμο. Λέω στην ορχήστρα: «Πάμε να πούμε τον “Πλανητάρχη”». Κάποιοι είχαν ενδοιασμούς. Τελικά το παίξαμε. Ε, από εκείνη τη στιγμή και για μια ώρα δεν παίζαμε άλλο τραγούδι. Εγινε τεράστιο σουξέ! Είχε κυκλοφορήσει με το περιοδικό «Πίστα». Κάθε 13 μέρες έκοβαν 33.000 cd. Μιλάμε για νούμερα, όχι αστεία. Υπολογίζεται ότι πρέπει να πέρασε το 1.000.000 cd συνολικά. Είχε γίνει χαμός.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved