Λευτέρης Ελευθερίου: «Τώρα καταλαβαίνω τι μου έλειψε τα χρόνια που…»
Showbiz

Λευτέρης Ελευθερίου: «Τώρα καταλαβαίνω τι μου έλειψε τα χρόνια που…»

Η δουλειά να έρχεται σε βάρος της ιδιωτικής ζωής του; Τι απαντά ο Λευτέρης Ελευθερίου;

«Τώρα καταλαβαίνω τι μου έλειψε τα χρόνια που είχα τρομερό φόρτο εργασίας. Η πολλή δουλειά μπορεί να σου δημιουργήσει ματαιόδοξα, συναισθήματα, τα οποία καλύπτουν τις σχέσεις με την οικογένεια σου, με τους φίλους σου, ακόμη και με τον εαυτό σου. Είναι σαν πάνω στη ζωή σου να απλώνεται ένα στρώμα από στάχτη, κάτω από το οποίο ίσα-ίσα διακρίνονται αυτά που σου ανέφερα. Τώρα είμαι στην περίοδο που Ξεσκονίζω από τη ζωή μου όσα δεν χρειάζομαι και Ξαναβρίσκω ανθρώπους και σχέσεις» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Εκτός από τη ζωή του φαίνεται πως «Ξεσκονίζει» και τον εαυτό του. Ή μάλλον τον τελειοποιεί, αν προσέξει κανείς το κορμί του που βρίσκεται σε παραπάνω από καλή φυσική κατάσταση.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου έχει με περίσσια ειλικρίνεια δηλώσει πω5 θέλει να είναι τέλειος. Γιατί όμως «Με ρωτάς γιατί θέλω να είμαι τέλειος. Προφανώς αυτό είναι θέμα προσωπικής ματαιοδοξίας. Θέλω πάντα να είμαι πιο αγαπητός και πιο αποδεκτός από τους άλλους.

Πάντα, ό,τι κι αν κάνω, αισθανθεί ότι πρέπει να είμαι ένας άλλος, ένας καλύτεροι άλλος. Νομίζω ότι η γενιά η δική μου έχει μεγαλώσει έχοντας αυτό το αίσθημα της ανεπάρκειας. Η αλήθεια είναι ότι θέλω και να ξεχωρίζω και να φαίνομαι. Μου αρέσει. Τι κάνω για να είμαι τέλειος; Τίποτα. Προσπαθώ να ηρεμώ και να σκέφτομαι. Ο Καντίνσκι συνήθιζε να λέει: "Μη σας τρομάζει η τελειότητα, γιατί δεν πρόκειται να τη φτάσετε ποτέ". Προσπαθώ, λοιπόν; κι εγώ να αγαπήσω τα λάθη μου. Ξέρεις τι κατάλαβα από τότε που έγινα γονιός; Όταν μεγαλώνεις παιδιά αυτόματα, χωρίς να το θέλεις, τους μεταφέρεις ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής και σκέψης. Από τον φόβο σου τα εγκλωβίζεις, δεν τα αφήνεις να ρισκάρουν. Αποφάσισα λοιπόν να τα αφήσω ελεύθερα, κι αν κάνουν λάθη, να τα αγαπήσουν. Από αυτά μαθαίνω κι εγώ. Πάντως, μια και νωρίτερα λέγαμε για τον φόρτο της δουλειάς, εκείνο που στ' αλήθεια φοβήθηκα ήταν μήπως εξαιτίας όλου αυτού του τρεξίματος χάσω την επαφή με τα παιδιά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved