Ντορέττα Παπαδημητρίου:  «Οι γιοι μου έχουν απίστευτο κριτήριο και ένστικτο»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Οι γιοι μου έχουν απίστευτο κριτήριο και ένστικτο»

Για τη σχέση με τους γιους της, αν της κάνουν κριτική αλλά και πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για εκείνη να μεγαλώνει μόνη της τα δυο της παιδιά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τα αγόρια σου κάνουν κριτική;
«Αυστηρή, παρακαλώ. Άμα δεν τους αρέσει κάτι, τρέχουν να μου το πούνε. Έχουν απίστευτο κριτήριο και ένστικτο. Στο θέατρο που τους παίρνω για να με δουν, κάθε φορά που θα μου πουν κάτι και θα μου κάνουν μία παρατήρηση, είναι εύστοχο αυτό που θα ακούσω.»

Σου έχουν πάρει τον αέρα; Είσαι χαζομαμά ή... κρατάς γερά;

«Εκεί που είμαι αυστηρή και δεν με κάνουν ό,τι θέλουν είναι σε ό,τι έχει να κάνει με τα μαθήματα τους, τις υποχρεώσεις τους και τη συμπεριφορά τους. Κατά τα άλλα, μου έχουν πάρει τον αέρα και κάνουμε ό,τι θέλουν εκείνοι.»

Πόσο εύκολο είναι να μεγαλώνεις μόνη δύο παιδιά;

«Και μόνη και με παρέα δεν είναι καθόλου εύκολο. Όμως σπίτι έχω και την πολύτιμη βοήθεια της γιαγιάς που έχει την... υψηλή επιστασία, αλλά και με τον Κώστα (Πηλαδάκης) είμαστε διαρκώς σε επαφή σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγόρια. Έχουμε με τον μπαμπά τους μια άριστη, ισορροπημένη σχέση, γιατί με αυτό τον τρόπο υπάρχει μία κοινή γραμμή διαπαιδαγώγησης», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved