Ετοιμαστείτε έχουμε κι άλλο γάμο…
Showbiz

Ετοιμαστείτε έχουμε κι άλλο γάμο…

«Δεν λέω ότι δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτώ ή ότι αποκλείεται να έρθει και πάλι στο δρόμο μου ένα παιδί» απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Δύο χρόνια συμπληρώνει σε λίγους μήνες η σχέση της Ντορέττας Παπαδημητρίου και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ο Άλεξ Φραντζολίνι έχει έρθει πολύ κοντά και με τους γιους της ηθοποιού Διονύση και Φίλιππο.

Κι αυτό, φυσικά, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Με τον Αλεξ Φρανζολίνι, οι καταστάσεις έχουν διαμορφωθεί αλλιώς.

«Δεν συγκατοικούν, ωστόσο ο Αλεξ επισκέπτεται αρκετά συχνά το σπίτι της Ντορέττος, ενώ μαζί με τα παιδιά έχουν πάει πολλές φορές παρέα στο γήπεδο ή για φαγητό», αναφέρει πρόσωπο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας στο Λοιπόν.

Το ζευγάρι λοιπόν είναι έτοιμο να προχωρήσει τη σχέση του με διακριτικό τρόπο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγο μετά τις γιορτές ο αρχιτέκτονας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κι εκείνη απάντησε θετικά.

Ο γάμος θα γίνει με πολιτική τελετή το καλοκαίρι και ελάχιστα θα είναι τα πρόσωπα που προσκληθούν. Μάρτυρας, πρακτικά δηλαδή κουμπάρα, θα είναι η κολλητή φίλη της Ντορέττα, Μαίρη Συνατσάκη, και πιθανότατα κι ένας παιδικό» φίλος του επιχειρηματία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved