Τάσος Μπουγάς: Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε ένα χρονικό διάστημα από το τραγούδι
Showbiz

Τάσος Μπουγάς: Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε ένα χρονικό διάστημα από το τραγούδι

Ο Τάσος Μπουγάς μίλησε για την περίοδο αποχής του από το τραγούδι.

Ξεκίνησες θριαμβευτικά την καλλιτεχνική πορεία σου κάνοντας επιτυχίες, αλλά κάποια στιγμή χάθηκες. Τι συνέβη;

Πήγα φαντάρος. Παρουσιάστηκα στα Γιάννενα και με στείλανε μετά δέκα μήνες στο Σουφλί. Εξαφανίστηκα από την Αθήνα και τη δισκογραφία. Τότε ο Στρατός δεν ήταν όπως τώρα. Σήμερα οι καλλιτέχνες παρουσιάζονται το πρωί και το βράδυ τραγουδάνε στα μπουζούκια. Τότε δεν είχε τέτοια. Με άφηναν βέβαια να δουλέψω στο Σουφλί, σ’ ένα μαγαζί κοντά στο στρατόπεδο, αλλά Αθήνα, όχι. No way! Απαγορευόταν. Το χειρότερο βέβαια ήταν ότι στη συνέχεια βρέθηκα για έναν χρόνο ως φαντάρος και στην Κύπρο.

Το 1972;

Ναι, στις 18 Ιουλίου του 1972 έφυγα και στις 18 Ιουλίου του 1973 γύρισα. Δεν μου επιτρέπεται να πω πολλά γι’ αυτό. Πάντως, δεν πέρασα άσχημα εκεί. Δούλεψα κιόλας στην Κύπρο. Τι να το κάνεις, όμως, που ήμουν μακριά από την Αθήνα; Επιστρέφοντας, χρειάστηκε να ξεκινήσω πάλι από το μηδέν. Μάλιστα, ο Στρατός μού στέρησε την ευκαιρία να πω κι ένα τραγούδι που έγινε τεράστια επιτυχία. Είχα πρωτοπαρουσιαστεί στα Γιάννενα και ο διοικητής αρνήθηκε να μου δώσει άδεια να κατέβω στην Αθήνα για να το ηχογραφήσω. Ήταν το «Πληροφορίες κακές» που τραγούδησε τελικά ο Πέτρος Αναγνωστάκης, ο οποίος μιμήθηκε τη φωνή μου. Το ακούς και νομίζεις πως είναι Μπουγάς.

Εσύ μιμήθηκες ποτέ κανέναν τραγουδιστή;

No, no, ποτέ... Μου άρεσαν πολύ ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Μανώλης Αγγελόπουλος, οι οποίοι ήταν τότε νούμερο ένα. Οταν πέρασα από ακρόαση στην εταιρία, τους άρεσα γιατί είπα το τραγούδι του Καζαντζίδη με τον δικό μου τρόπο, χωρίς να τον μιμηθώ.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved