Άντα Λιβιτσάνου: «Η αναγνωρισιμότητα δεν είναι πάντα ευχάριστη»
Showbiz

Άντα Λιβιτσάνου: «Η αναγνωρισιμότητα δεν είναι πάντα ευχάριστη»

Η Άντα Λιβιτσάνου σε συνέντευξή της μίλησε για τη ζωή της και αν μπορεί να ζει μακριά από το θέατρο.

Πολλοί ηθοποιοί λένε την φράση «Δεν μπορώ να ζήσω μακριά από το θέατρο». Εσύ μπορείς τελικά;

Όλοι μπορούμε να ζήσουμε μακριά από ο,τιδήποτε το οποίο δεν μας δίνει την ικανοποίηση που μας δίνει το συγκεκριμένο διάστημα της ζωής μας. Αυτό το δεν μπορώ δεν υπάρχει. Βασικά δεν είναι δεν μπορώ, είναι δεν θέλω (γέλια). Αν πρέπει να είμαστε ειλικρινείς στον εαυτό μας. Δεν μπορείς να πεις δεν μπορώ να ζήσω μακριά από το θέατρο. Δεν μπορείς να ζήσεις μακριά από το οξυγόνο και μακριά από το νερό. Αυτές είναι οι βασικές αρχές της ζωής. Τώρα αυτά είναι λίγο ηθοποιήστικες ατάκες (γέλια).

Ήσουν front woman του συγκροτήματος «Volt». Η μουσική τι ρόλο παίζει στην ζωή σου;

Η μουσική είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να σταματήσω να κάνω. Είναι στο DNA μου, το έχω κληρονομήσει κυριολεκτικά από τον μπαμπά μου. Είμαστε γενικά μουσική οικογένεια ούτως ή άλλως. Είναι κάτι που υπάρχει καθημερινά στην ζωή μου σταθερά. Είναι και ο άντρας μου που είναι ηχολήπτης και μουσικός και καταλαβαίνεις ότι πειραματιζόμαστε διαρκώς στο στούντιο του σπιτιού μας.

Πώς διαχειρίζεσαι την αναγνωρισιμότητα;

Φυσιολογικά. Γενικά προσπαθώ να καταλαβαίνω ότι για κάποιον μπορεί να είναι μια έκπληξη που θα με δει και ότι δεν είναι συνηθισμένος. Προσπαθώ να έχω πάντα την κατανόηση. Δεν είναι πάντα ευχάριστο. Και για μένα προσωπικά σαν ηθοποιός δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου η αναγνωρισιμότητα και η διασημότητα. Με ενδιαφέρει η δουλειά η ίδια. Δηλαδή η αγάπη μου για την δουλειά. Ιδανικά και όταν έκανα πολλές δουλειές και στην τηλεόραση και στο θέατρο και είχα όλα τα φώτα επάνω μου, το απέφευγα. Γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη πολλές φορές. Δεν ήθελα να έχω επαφές. Αυτό τώρα στο μαγαζί έχει αλλάξει τελείως όπως καταλαβαίνεις καθώς έχω άμεση επαφή με όλους τους ανθρώπους (γέλια). Και αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί βρισκόμαστε και σε μια τελείως διαφορετική συνθήκη σχέσης.

Έχεις ενοχληθεί ποτέ από κάποιο δημοσίευμα;

Ε σίγουρα θα με έχει ενοχλήσει κάποιο δημοσίευμα ανά τα έτη εκατό τα εκατό. Στην Ελλάδα ζούμε (γέλια). Αλλά δεν έχουν κάποια αξία ώστε να χρειάζεται να αναφερθούνε.

Πηγή:labelnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved