Η Ψυχίδου τα «έχωσε» στον Στόκα για τα φιλιά με την αγαπημένη του στα μπουζούκια
Showbiz

Η Ψυχίδου τα «έχωσε» στον Στόκα για τα φιλιά με την αγαπημένη του στα μπουζούκια

Ο Μπάμπης Στόκας, όπως σας ενημερώσαμε βγήκε ξανά στα μπουζούκια και ήταν άκρως διαχυτικός με την αγαπημένη του. Ο φωτογραφικός μας φακός τον απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του κατά την διάρκεια της νυχτερινής τους διασκέδασης στο ΦΩΣ.

Στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε την ίδια βραδιά και η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook!
Στο βίντεο αυτό απαθανατίστηκε ο Μπάμπης Στόκας με την αγαπημένη του στα μπουζούκια, το οποίο σχολίασε η Φωτεινή Ψυχίδου, η πρώην γυναίκα του: «Τα μπουζουκάδικα αμπάριζα....Προχθες στον Σαμπάνη...τώρα στην Γαρμπή...!!!! Καταγγελω οτι στα 8 χρόνια γαμου μια φορά πήγα στον Ρέμο και με έκραζε για μια εβδομάδα!!!γκρρρρρρ..Δώσε και σώσε Μπαμπίνο! Φωνάρα όπως πάντα.... ! Tina Messaropoulou....να πας στο Hotel Ermou να τον απολαυσεις... Εκει... θα στα θυμίσει όλα!!!!! Εδω δεν μου θυμίζει τιποτα!!! φταιει το γαρύφαλλο.. που δεν του πάει...». Η τηλεκριτικός απάντησε: « όντως ήταν πολύ αμήχανος! Αλλά τώρα εσύ έχεις άλλα να ασχοληθείς! Μην αφήνεις να σε χαλάνε αυτά!» Και η Φωτεινή έγραψε: « δεν χαλιέμαι ... "μειδιώ επιτετηδευμένως"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved