Δέσποινα Βανδή: «Οι συνθήκες επιδρούν καταλυτικά σε κάθε χαρακτήρα»
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: «Οι συνθήκες επιδρούν καταλυτικά σε κάθε χαρακτήρα»

Για την καταγωγή της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Δέσποινα Βανδή.

«Οι παππούδες μου, από τον Πόντο, μετανάστες. Το ίδιο και οι πρόγονοι του Ντέμη, Ο πατέρας μου, από το Χρυσόκαστρο Καβάλας. Εγώ γεννήθηκα σε βιομηχανική περιοχή κοντά στη Στουτγάρδη. Της διπλής μετανάστευσης δηλαδή. Και ο πατέρας μου, εργάτης, γκασταρμπάιτερ. Στη Γερμανία μέχρι τα πρώτα έξι χρόνια. Και εκεί και εδώ τον ίδιο ταξικό διαχωρισμό έχω βιώσει», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Θα συμφωνούσε ότι κάθε ερωτική σχέση, όσο κι αν είναι εκρηκτική, δυνατή και φλογερή, είναι χρονικά συντομότερη από τη συναισθηματική;
«Μα φυσικά! Το συναίσθημα, η καρδιά, το νοιάξιμο, αυτό το μείγμα είναι η ακατανίκητη κολλητική πρώτη ύλη. Ομως, για να τη διατηρεί πρέπει να την προσέχεις, να την προστατεύει και διαρκώς να τη φροντίζεις. Τίποτα και κανείς δεν είναι δεδομένος. Όλοι είμαστε αυτό που είμαστε. Ταυτόχρονα αλλάζουμε. Και κάθε φορά, σε κάθε περίσταση, ένα άλλο πρόσωπο βγαίνει από μέσα μας. Ένα πρόσωπο άγνωστο ακόμη και σε εμάς τους ίδιους. Οι συνθήκες επιδρούν καταλυτικά σε κάθε χαρακτήρα. Αλλά και κάθε χαρακτήρας, με τον τρόπο και το ήθος του, επιδρά στις προσωπικές σχέσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved