Έλενα Τσαγκρινού: «Παίρνω απίστευτη ενέργεια από τον κόσμο και ξεπερνάω όλες τις αγωνίες μου»
Showbiz

Έλενα Τσαγκρινού: «Παίρνω απίστευτη ενέργεια από τον κόσμο και ξεπερνάω όλες τις αγωνίες μου»

Για τη παρουσία της στα backstage του The Voice, το άγχος αλλά και αν περίμενε την τόσο μεγάλη επιτυχία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Έλενα Τσαγκρινού.

«Έχω άγχος αλλά ταυτόχρονα ανυπομονώ πριν από κάθε live. Αγχώνομαι μήπως κάνω κάποιο λάθος στα twwets ή σε κάποιο όνομα. Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για το αποτέλεσμα της παρουσίας μου στο "The Voice" γιατί με διακρίνει μια τελειομανία. Αλλά παίρνω απίστευτη ενέργεια από τον κόσμο και ξεπερνάω όλες τις αγωνίες μου. Είναι πρόκληση για μένα και θέλω να το απολαύσω», λέει η Έλενα Τσαγκρινού στο Πρώτο Θέμα.

Άλλαξε η καθημερινότητα της με το «The Voice»;

«Πάρα πολύ. Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος με αναγνωρίζει πλέον στον δρόμο. Με πλησιάζουν και μου λένε τόσο ωραία λόγια! Πολλά κορίτσια με σταματούν να με ρωτήσουν τι είναι αυτό που φόρεσα σε κάποιο επεισόδιο. Επίσης, δέχομαι πάρα πολλές προτάσεις - μέχρι και για τον κινηματογράφο».

Τη σόκαρε καθόλου η σαρωτική επιτυχία δεδομένου ότι είναι μόλις 21 ετών;

«Όχι, δεν με σόκαρε καθόλου η επιτυχία. Γιατί να με σοκάρει; Είναι μία επιτυχία που την περίμενα, αν θες. Εννοώ ότι έχω δουλέψει σκληρά και ήμουν προετοιμασμένη για να έρθει. Γιατί όλα στη ζωή μου ήρθαν σταδιακά. Μέχρι στιγμής στην πορεία μου ό,τι και αν έχω κάνει και ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό έχει λειτουργήσει καλά», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved