Δημήτρης Μπάσης: «Προσπάθησα και νομίζω τα κατάφερα και ήμουν προσγειωμένος»
Showbiz

Δημήτρης Μπάσης: «Προσπάθησα και νομίζω τα κατάφερα και ήμουν προσγειωμένος»

Σε πολύ νεαρή ηλικία και ενώ ξεκινούσε δειλά δειλά τα πρώτα του βήματα στην δισκογραφία, γνώρισε την αποθέωση μέσα από τους Ψιθύρους καρδιάς

«Σαφώς είναι σταθμός και σημείο αναφοράς του ξεκινήματός μου. Ακολούθησαν και άλλοι βέβαια. Μέσα από τους ψίθυρους καρδιάς με έμαθε το ευρύ κοινό πάρα πολύ γρήγορα χάρη στον Χρήστο Νικολόπουλο. Με τον Χρήστο δημιουργήθηκε μια σχέση φιλίας και συνεργασίας που κρατά μέχρι σήμερα και είναι πολύ σημαντική για έμενα γιατί είναι ο άνθρωπος που όχι μόνο μου έδωσε τις πρώτες μου δισκογραφικές επιτυχίες αλλά ήταν και διαρκώς δίπλα μου για να μπορέσω τότε να διαχειριστώ αυτή τη μεγάλη επιτυχία», λέει ο Δημήτρης Μπάσης στη Secret.

Πως αντιμετώπισε τότε την τεράστια επιτυχία; Ξέφυγε ποτέ;
«Ήταν κάτι που χάρηκα πάρα πολύ! Προσπάθησα και νομίζω τα κατάφερα και ήμουν προσγειωμένος, με βοήθησε σε αυτό ο Νικολόπουλος όπως προείπα και ήταν η βάση για την συνέχεια μου! Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία. Κάνοντας αναδρομή στο τότε θεωρώ πως όχι... Είχα δίπλα μου σπουδαίους ανθρώπους και δασκάλους , σε συνδυασμό με την παιδεία που πήρα από την οικογένειά μου», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved