Νέο ειδύλλιο στη showbiz με φόντο τον Λευκό Πύργο! Είναι οι...
Showbiz

Νέο ειδύλλιο στη showbiz με φόντο τον Λευκό Πύργο! Είναι οι...

Έναν τρελό έρωτα βιώνουν εδώ και περίπου έναν μήνα δύο νέα παιδιά, πολλά υποσχόμενα στον χώρο του τραγουδιού.

Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου, που γνωρίσαμε όλοι ως «μαθήτρια» της Δέσποινας Βανδή στο «The Voice» πριν από δύο χρόνια, και τον τάχιστα ανερχόμενο τραγουδιστή Θέμη Παναγιωτίδη. Και οι δύο γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη Θεσσαλονίκη και δεν την αποχωρίζονται για κανέναν λόγο. Μάλιστα, αυτόν τον χειμώνα τραγουδούν και οι δύο σε νυχτερινά κέντρα της γενέτειρας τους. Εκείνη εμφανίζεται με τον Αντώνη Ρέμο και τον Χρήστο Δάντη και εκείνος ανεβαίνει στη σκηνή σε γνωστό μουσικό στέκι της πόλης. Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν τυχαία, όταν τους σύστησαν κοινοί φίλοι. Το εξαιρετικό ταλέντο της Κατερίνας αλλά και η εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση δεν άφησαν αδιάφορο τον Θεσσαλονικιό τραγουδιστή. Τη διεκδίκησε και την κέρδισε. Από την πλευρά της, και εκείνη εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο που την προσέγγισε, καθώς ήταν πραγματικός τζέντλεμαν. Από τότε το ζευγάρι ζει τον απόλυτο έρωτα και η κοινή τους αγάπη, το τραγούδι, τους έχει φέρει πολύ κοντά. Περνάνε πολλές ώρες στο στούντιο και «πειραματίζονται» πάνω στη μουσική που λατρεύουν και οι δύο, σύμφωνα με τη real.
Η όμορφη Κατερίνα με το ταλέντο της κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό του πρώτου «The Voice» της χώρας. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, έχει προσθέσει αρκετές σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό της, ενώ από τότε που είναι σε σχέση με τον Θέμη Παναγιωτίδη αποφεύγει να συζητά συνεργασίες που θα την αναγκάσουν να αφήσει την πόλη της. Η καθημερινότητα του ζευγαριού είναι πολύ ήρεμη, αν και συχνά θα δει κανείς εκείνον στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει η σύντροφος του, αλλά και εκείνη να διασκεδάζει στο μαγαζί που εμφανίζεται ο αγαπημένος της.
Η Κατερίνα έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν. Πριν από λίγο καιρό, βγήκε από μια μακροχρόνια σχέση με τον γιο του γνωστού τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρη. Παρόλο που βρισκόταν σε μια μεταβατική περίοδο, προσπαθώντας να κλείσει οριστικά το συγκεκριμένο κεφάλαιο της προσωπικής της ζωής οτον δρόμο της εμφανίστηκε ο Θέμης, που, όπως αποδείχτηκε, άλλαξε τη ζωή της.
Ο Θέμης Παναγιωτίδης έχει ήδη γνωρίσει στους φίλους του τη σύντροφο του και πλέον συχνάζουν στα αγαπημένα του στέκια, που δείχνουν να αρέσουν πολύ και στην Κατερίνα. Όσοι γνωρίζουν τον νεαρό και ταλαντούχο τραγουδιστή μιλάνε για έναν παθιασμένο μουσικό, που από την παιδική του ηλικία «γρατζουνούσε» την κιθάρα του και έκανε όνειρα για μία λαμπρή καριέρα στο τραγούδι. Στους Θεσσαλονικείς είναι πλέον γνωστός για τις εμφανίσεις του σε αγαπημένες μουσικές σκηνές της πόλης πλάι σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως, βέβαια, και η όμορφη Κατερίνα, που χτίζει με προσεκτικές κινήσεις την καριέρα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved