Θέμης Μάνεσης: Το άγνωστο πρόβλημα της υγείας του
Showbiz

Θέμης Μάνεσης: Το άγνωστο πρόβλημα της υγείας του

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον καλλιτεχνικό χώρο ο ξαφνικός χαμός του αγαπημένου ηθοποιού Θέμη Μάνεση μόλις στα 72 του χρόνια. 

Ο «Μένιος» των Δύο Ξένων, ο «Μπάμπης» των Αυθαίρετων, ο «Μίμης» πιο πρόσφατα στην τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, δεν είναι πια εδώ.

Ήταν το καλοκαίρι που μας πέρασε όταν λάβαμε ένα mail ανώνυμο που μας πληροφορούσε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός Θέμης Μάνεσης αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Προσπαθήσαμε επανειλημμένα να επικοινωνήσουμε με τον ίδιο μη θέλοντας να βγάλουμε στη δημοσιότητα ένα τόσο προσωπικό ζήτημα χωρίς να το έχουμε επιβεβαιώσει από κάθε πλευρά, αλλά παρά το γεγονός ότι το κινητό του χτυπούσε πάντα κανονικά, κανείς δεν το σήκωσε ποτέ. Ούτε ο ίδιος, ούτε κάποιο μέλος της οικογένειάς του. Ούτε κανείς από τους συναδέλφους και φίλους ακόμα και πρόσφατους συνεργάτες του δεν γνώριζε τίποτα για το πρόβλημα της υγείας του. Low profile άνθρωπος όλη του τη ζωή και αυθεντικός από τους λίγους, προφανώς δεν ήθελε να γίνει γνωστό πως τα πράγματα δεν ήταν καλά.

Το τελευταίο διάστημα, όπως έγινε πια γνωστό νοσηλευόταν με πολλά καρδιολογικά προβλήματα σε κλινική της Αθήνας όπου και κατέληξε πριν από λίγες ώρες. Καλό παράδεισο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved