Η Εύα Νομικού αντικαθιστά για δεύτερη φορά τη Demy
Showbiz

Η Εύα Νομικού αντικαθιστά για δεύτερη φορά τη Demy

Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2017 Demy, λόγω τεχνικών δυσκολιών, μιας που ως γνωστόν χρειάστηκε να αντιμετωπίσει στην Ουκρανία με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που αυτό το καιρό επικρατούν εκεί υποχρεώθηκε να παραμείνει στη χώρα περισσότερες ημέρες για να ολοκληρώσει τα γυρίσματα των video clips που θα παρουσιασθούν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση την Δευτέρα 6 Μαρτίου από την δημόσια τηλεόραση.

Η λύση για την "απούσα" νεαρή καλλιτέχνιδα βρέθηκε άμεσα και η αντικατάσταση της στη θεατρική παράσταση που συμμετέχει φέτος,έγινε χωρίς να παρουσιασθούν περισσότερα προβλήματα, μιας που Εύα Νομικού ήταν εκείνη που θα ενσάρκωνε το ρόλο της κόρης της Δέσποινας Βανδή στο "Mamma mia" στη θέση της.
Ευτυχής συγκυρία θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί το γεγονός αυτό, μιας που η Εύα μοιάζει φυσιογνωμικά στη Demy και συμμετέχει ούτως ή αλλιώς στη παράσταση. Ειχε όμως και κατά το παρελθόν χρειαστεί να βρεθεί στην ίδια θέση ,μιας που ήταν εκείνη η οποία την περσινή σεζόν αντικατέστησε και πάλι την Demy στο μιούζικαλ Οικογένεια Addams όταν η δεύτερη αποχώρησε μαζί με τον Άρη Μακρή και τελικώς το δίδυμο αντικαταστάθηκε από την Εύα Νομικού και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved