Οκτώ χρόνια ευτυχίας για Έλληνες ηθοποιούς. Είναι οι...
Showbiz

Οκτώ χρόνια ευτυχίας για Έλληνες ηθοποιούς. Είναι οι...

Αθόρυβα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας απολαμβάνουν την ευτυχία τους εδώ και πολλά χρόνια -οκτώ συναπτά- γοητευτικός Έλληνας ηθοποιός και η κούκλα συνάδελφός του. 

Ο λόγος για τον Σπύρο Σπαντίδα και τη Σοφία Μανωλάκου. Οι δύο ηθοποιοί έχουν βρει την επι­τυχημένη συνταγή για να διατηρούν ζωντανή τη σχέση τους ακόμα και μετά από τόσο καιρό, καθώς όποιος τους δει έξω μαζί νομίζει πως πρόκειται για πολύ «φρέσκο» ειδύλλιο. Εκείνος είναι πάντα ιδιαίτερα προστατευτικός απένα­ντι της και εκείνη είναι πολύ τρυφερή με τον σύντροφο της για τον οποίο συχνό λέει πως είναι ο μέντο­ρας της. Παρά τα 19 χρόνια τους χωρίζουν, ο Σπύρος Σπαντίδας και η Σοφία Μανωλάκου δεί­χνουν να τα έχουν βρει απόλυτα και περνούν πο­λύ καλά μαζί. Αυτόν τον καιρό, τόσο ο ηθοποιός όσο και η σύ­ντροφος του, με την οποία μοιράζεται το ίδιο πάθος για την υποκριτική, τρέχουν καθημερι­νά έναν μαραθώνιο. Εκείνος έχει δοθεί στην παράσταση «39 σκαλοπάτια» που σκηνοθε­τεί και στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Κώστα Αποστο­λάκη στο θέατρο «Λαμπέτη», ενώ ο Σπύρος Μανωλάκου βρίσκεται στο σανίδι επτά ημέρες την εβδομάδα. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη με την παράσταση «Μία μέλισσα τον Αύγουστο» και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδο­μάδας στην επιτυχημένη παράσταση «Ένα εξο­χικό παρακαλώ» στο θέατρο «Αθηνά». Όμως πάντα βρίσκουν χρόνο για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν λίγες στιγμές μαζί. Ο φωτογρα­φικός φακός τους απαθανάτισε σε έξοδό τους πριν από μερικά βράδια σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι να απολαμβάνουν ένα ποτήρι κρασί πριν γευτούν την κουζίνα του. Ύστε­ρα από μία δύσκολη ημέρα, άλλωστε, το είχαν ανάγκη να χαλαρώσουν από τους απαιτητι­κούς ρυθμούς στους οποίους ζουν, σύμφωνα με τη real.

Όσοι τους γνωρίζουν καλά δεν διε­ρωτώνται πλέον γιατί δεν παίρνουν .απόφαση να παντρευτούν. Γνωρί­ζουν, άλλωστε, πως τόσο ο Σπύρος όσο και η Σοφία δεν έχουν και ιδιαίτερη... αδυναμία στον θεσμό του γάμου. «Περνάμε καλά και μας αρέσει έτσι που είμαστε», έχει δη­λώσει στο παρελθόν ο ηθοποιός ενώ στο ίδιο μήκος κύματος «συ­ντονίζεται» και η σύντροφος του, η οποία έχει παραδεχτεί σε συνέ­ντευξη της: «βασικά, δεν σκέφτομαι να παντρευτώ γενικότερα. Ακόμα και παιδί να έκανα, δύσκολα θα παντρευόμουν. Το θεωρώ λίγο άσκοπο, από την άποψη ότι ανά πάσα στιγμή χωρίζεις άρα ποιο νόημα έχει ο γάμος». Κανένας από τους δύο, όμως δεν δείχνει να έχει αντίρρηση στην προοπτική να αποκτήσει παιδί. Η Σοφία Μανωλάκου είχε δη­λώσει: «Αν μου τύχαινε ένα παιδί, μπορεί να πα­ρατούσα τα πάντα, με την έννοια ότι είμαι πολύ συγκεντρωτική σε ό,τι κάνω, είτε είναι δουλειά είτε προσωπική σχέση. Όμως, δεν νιώθω ακό­μα έτοιμη, θέλω να είμαι πιο συνειδητοποιημέ­νη και να ξέρω ότι το θέλω πραγματικά. Ο Σπύρος θέλει. Αλλά δεν με πιέζει. Μου λέει "αν εσύ νιώθεις καλά, να προχωρήσουμε"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved