Καλομοίρα: «Είναι μεγάλη πρόκληση να είσαι κριτής σε τάλεντ σόου»
Showbiz

Καλομοίρα: «Είναι μεγάλη πρόκληση να είσαι κριτής σε τάλεντ σόου»

Στο παρελθόν είχαμε δει την Καλομοίρα και σε ρόλο παρουσιάστριας. Είναι αυτό στα άμεσα σχέδιά της;

«Είμαι τόσο χαρούμενη με τη συμπαρουσίαση από το Blue Room του "Rising Star"! Είναι κάτι που πραγματικά απολαμβάνω. Έχω άμεση επαφή με τους συμμετέχοντες, αλλά και με τους τηλεθεατές (διαβάζοντας τα tweets τους κ.λπ.). Προς το παρόν είμαι εντάξει με αυτό, κι αν στο μέλλον προκύψει κάτι για παρουσίαση, το βλέπουμε. Είμαι ανοιχτή στα πάντα, εξαρτάται όμως από το κόνσεπτ» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Θα μπορούσες να ήσουν κριτής σε κάποιο τάλεντ σόου;

«Είναι μεγάλη πρόκληση να είσαι κριτής σε τάλεντ σόου, αν και εγώ θα ένιωθα άσχημα να το κάνω. Θαυμάζω τη Δέσποινα Βανδή ως κριτή, γιατί είναι ειλικρινής, αυθεντική και λέει πάντα αυτό που σκέφτομαι κι εγώ και πιστεύω κι αυτό που σκέφτονται και οι τηλεθεατές. Φυσικά και για τον καλλιτέχνη που διαγωνίζεται είναι πολύ καλό, διότι από αυτή την κριτική μαθαίνει τι πρέπει να κάνει για να βελτιώσει τη φωνή του, αλλά και τη σκηνική του παρουσία».

-Με ποιους από τους πρώην συμπαίκτες σου στο «Fame Story» έχεις κρατήσει επαφή;

«Σε καθημερινή βάση δεν έχω την ευκαιρία να μιλάω με κανέναν τους, όμως όταν βρισκόμαστε νιώθουμε σαν οικογένεια, επειδή μοιραστήκαμε όλο αυτό το "ταξίδι". Πρέπει να πω πάντως ότι νιώθω πιο κοντά στον Κώστα Καραφώτη. Είναι και θα είναι κάτι σαν μεγάλος αδελφός για μένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved