Survivor: Η Καλλέργη «καρφώνει» την Παπαδοπούλου
Showbiz

Survivor: Η Καλλέργη «καρφώνει» την Παπαδοπούλου

Η Μαριάννα Καλλέργη ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από την ομάδα των διασήμων στο Survivor. Πόσο δύσκολη ήταν η συνύπαρξη και οι ισορροπίες μέσα στην ομάδα; 

«Εδώ καλά καλά δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συνυπάρξουν σε ισορροπία, πόσο μάλλον έντεκα! Αυτό που είχαμε καλό ως ομάδα είναι ότι αντιμετωπίζαμε κάποια πράγματα με χιούμορ και προσπαθούσαμε ό,τι συνέβαινε να το ισορροπήσουμε με αυτόν τον τρόπο. Όλα είναι καθαρά στον άνθρωπο. Κατά πόσο θέλει να είναι ισορροπημένος και να μη δημιουργεί τριβές» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

- Είδαμε ότι είχες κάποια στιγμή έντασης με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Θεωρώ ότι ήταν τελείως άστοχη αντίδραση γιατί δεν αναφερόμουν σε εκείνη, ήμουν γυρισμένη πλάτη, δεν ξέρω τι λόγο μπορεί να είχε για να το κάνει. Θεώρησα ότι ήταν υπερβολική και έγινε για το θεαθήναι.»

-Ένταση υπήρξε και ανάμεσα στην Ειρήνη και στον Γιάννη Σπαλιάρα.

«Δεν θέλω να αναφερθώ άλλο σε αυτό το άτομο. Ό,τι είχε να κάνει με το παιχνίδι το ανέφερα. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίο: είναι αληθινοί και άνθρωποι οι οποίοι κάνουν ό,τι κάνουν για να προβληθούν, δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Την ημέρα που τσακώνονταν είχα πιο σημαντικά πράγματα να κοιτάω, την υγεία μου, και θεώρησα ότι ήταν μια υπερβολική αντίδραση και από τις δύο πλευρές. Δεν υπάρχει λόγος να συμβαίνουν αυτά. Είμαστε ενήλικες και μπορούμε να συζητήσουμε και να βρούμε μια λύση.»

- Έχεις ξεχωρίσει κάποιον ως φαβορί;

«Έχω ήδη πει ότι ξεχωρίζω τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έχω πει ότι και ο Βο θα μπορούσε, όπως και η Λάουρα και η Ευρυδίκη, αλλά τον Γιώργο τον ξεχωρίζω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved