«Πήρα 35 κιλά. Έτρωγα πίτσες, σουβλάκια, δεν έμπαινα στα ρούχα μου»
Showbiz

«Πήρα 35 κιλά. Έτρωγα πίτσες, σουβλάκια, δεν έμπαινα στα ρούχα μου»

Έχει μιλήσει δημόσια για τα περιττά κιλά που είχε πάρει και έχει εξηγήσει πως αποφάσισε ν’ απαλλαχτεί από αυτά. 

Μπορεί να υποστήριζε πως η Adele έχει παραπάνω κιλά αλλά έχει κάνει καριέρα, αλλά κατά βάθος δεν το πίστευε. Αφορμή για ν’ αλλάξει την εμφάνισή της στάθηκε μια επαγγελματική πρόταση που της έγινε από την Αμερική.

«Η αλήθεια είναι ότι είχα αφεθεί πολύ το τελευταίο διάστημα. Ναι, χρησιμοποιούσα συχνά τη δικαιολογία με την Adele, τα κιλά της και το μέγεθος της καριέρας της. Αλλά στην πραγματικότητα πήγαινα σε οντισιόν και δεν με έπαιρναν επειδή, όπως μου έλεγαν, ήμουν "αναγεννησιακή". Φυσικά το έπαιρνα το μήνυμα. Το καταλαβαίνω όμως, ακόμη και ο Μάκης Δελαπόρτας μου είπε πρόσφατα ότι ήθελε πολλά χρόνια, να συνεργαστούμε αλλά δεν ήξερε αν λόγω των παραπάνω κιλών θα μπορούσα να τραγουδάω και να χορεύω. Ξέρω ότι μετράει και η εικόνα για να πάρεις έναν συγκεκριμένο ρόλο - ο σκηνοθέτης έχει στο μυαλό του μια κοπέλα, που ζυγίζει τόσα κιλά και είναι τόσο ψηλή. Δεν ήμουν πάντα υπέρβαρη. Στο Λύκειο ζύγισα 58 κιλά και μέσα σε λίγα χρόνια πήρα 35 χωρίς να συντρέχει κάποιος ιατρικός λόγος. Έτρωγα πίτσες, σουβλάκια, τηγανητά. Έτρωγα τα πάντα σε μεγάλες ποσότητες. Δεν είχα κατάθλιψη. Απλώς μου άρεσε να τρώω. Φυσικά μου μιλούσαν οι γονείς μου. Ήρεμα, αλλά και πιο έντονα. Από ένα σημείο και μετά θύμωνα. Έχοντας πάρει τόσα κιλά αποξενώθηκα από τις φίλες μου γιατί μου χάλαγε η διάθεση που δεν έμπαινα στα ρούχα μου» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα η Εβελίνα Νικόλιζα και συνέχισε:

«Δεν έβγαινα μαζί τους. Το καλό είναι ότι έψαξα τον εαυτό μου. Πως το χειριζόμουν; Αυτοσαρκαζόμουν ως άμυνα για να το παίζω ακομπλεξάριστη με το βάρος μου. Έκανα άπειρες προσπάθειες πηγαίνοντας σε διαιτολόγους ή και μόνη μου. Έχω δοκιμάσει όλες τις δίαιτες όλες! Απογοητευόμουν και σταματούσα. Αφορμή για να αλλάξω τη ζωή μου στάθηκε ένα ταξίδι για δουλειά στην Αμερική. Πήγα στο Τέξας και ένα συγκρότημα που γνώρισα εκεί μου έστειλε πρόσκληση να κάνουμε μαζί ένα live το καλοκαίρι. Και έτσι το πήρα απόφαση. Έπεσε πείνα ειδικά στην αρχή της διατροφής μου. Αλλά μέσα σε έξι μήνες έχασα 33 κιλά και συνεχίζω. Στόχος μου είναι να χάσω 43 κιλά. Ξεκίνησα 105 και σήμερα ζυγίζω 72»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved