Ο «Mr Τικ-Τακ» είναι ερωτευμένος αλλά το κρύβει! Δείτε τη σύντροφο του Κωνσταντίνου Κουφού!
Showbiz

Ο «Mr Τικ-Τακ» είναι ερωτευμένος αλλά το κρύβει! Δείτε τη σύντροφο του Κωνσταντίνου Κουφού!

Μπορεί τα βίντεο κλιπ του αυτή τη στιγμή να μετρούν περισσότερα από 21 εκατομμύρια views, όμως επί της ουσίας ελάχιστοι γνωρίζουν ότι, εκτός από τη μουσική, ο μεγάλος του έρωτας είναι η Μαργαρίτα Παπαϊωάννου.

Ο Κωνσταντίνος Κουφός εδώ και τρία χρόνια είναι ζευγάρι με την όμορφη μελαχρινή, που σπουδάζει Αισθητική σε ιδιωτική σχολή της Αθήνας. Αν και πρόκειται για έναν από τους πιο εμπορικούς λαϊκούς τραγουδιστές της νέας γενιάς, λίγα πράγματα γι' αυτό το ειδύλλιο έχουν γίνει γνωστά, αφού το ζευγάρι κρατά ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη σχέση του.
Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στην Κέρκυρα, από όπου κατάγονται και οι δύο, σύμφωνα με τη real. Όταν για τον Κωνσταντίνο άνοιξε ο δρόμος για τις μεγάλες πίστες της Αθήνας, η Μαργαρίτα αποφάσισε να αφήσει τη γενέτειρά της και να μετακομίσει μαζί του στην πρωτεύουσα. Παρόλο που ο «Mr Τικ-Τακ» και η αγαπημένη του συγκατοικούν σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα, πάγια τακτική της Μαργαρίτας είναι η διακριτικότητα. Αποφεύγει να εμφανίζεται μαζί του σε κοσμικά καλέσματα, ενώ ακόμη και όταν τον επισκέπτεται με την παρέα της στο «Κέντρο Αθηνών», όπου εμφανίζεται στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και της Πάολα, επιλέγει να μην κάθεται στις θέσεις μπροστά στην πίστα, αλλά σε λιγότερο εκτεθειμένα σημεία του χώρου.
Απόκλιση από τη συνήθη στάση της ωστόσο, αποτελεί το γεγονός ότι η Μαργαρίτα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο καινούργιο βίντεο κλιπ του συντρόφου της για το τραγούδι «Τα ποτήρια μας ψηλά». Κι ενώ σύμφωνα με το σενάριο εκείνη είναι το εντυπωσιακό κορίτσι με το κόκκινο φόρεμα που φλερτάρει ο τραγουδιστής, λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα το «κάστρο» της έχει πέσει εδώ και χρόνια! «Εκείνη είναι η ήρεμη δύναμη στη σχέση τους και ο άνθρωπος που βοηθάει τον Κωνσταντίνο να πατάει με τα πόδια του γερά στη γη. Πάρα το γεγονός ότι εκείνος είναι 27 χρόνων κι εκείνη μόλις 21, είναι και οι δύο πολύ ώριμοι για την ηλικία τους και ζουν σαν παντρεμένοι», αποκαλύπτει άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved