Μπ. Στόκας: «Με τον Πλιάτσικα θα παίξουμε πάλι το 2018 για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια των Πυξ Λαξ»
Showbiz

Μπ. Στόκας: «Με τον Πλιάτσικα θα παίξουμε πάλι το 2018 για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια των Πυξ Λαξ»

Ο Μπάμπης Στόκας μιλάει για την καριέρα του με τους Πυξ Λαξ αλλά και τη σόλο πορεία του μετέπειτα ενώ αποκαλύπτει και τι είναι αυτό που τον δένει με το κοινό του. 

Πώς νιώθετε κάθε φορά που συστήνεστε και πάλι στο κοινό που σας παρακολουθεί;

Κάθε φορά που τραγουδάω ένα τραγούδι είναι σαν να το λέω για πρώτη φορά. Έτσι αντιμετωπίζω το κάθε βράδυ και αυτό βοηθάει και εμένα να ανακαλύπτω στοιχεία από τον εαυτό μου που δεν γνωρίζω.

Μας συνηθίσατε σε επετειακές συναυλίες των Πυξ Λαξ, τις οποίες περιμένουμε όλοι με λαχτάρα. Θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο σύντομα;

Αποφασίσαμε με τον Φίλιππο (σ.σ.: Πλιάτσικα) να παίξουμε πάλι το 2018 για να γιορτάσουμε αυτή τη φορά τα 30 χρόνια από όταν ξεκινήσαμε, γιατί το 2011 δεν ήταν για μας και τόσο γιορτή, μιας και ήταν πρόσφατη η απώλεια του Μάνου (σ.σ.: Ξυδούς). Ηταν συναυλίες για τον Μάνο. Η απουσία του ήταν συνεχώς γύρω μας και αυτό δεν μας έκανε να το χαρούμε όσο θα έπρεπε. Ετσι αποφασίσαμε να το ξανακάνουμε το καλοκαίρι του 2018... Θα είναι μία γιορτή για την αγάπη του κόσμου, που μας την έδωσε απλόχερα.

Αν μπορούσατε να κάνετε έναν απολογισμό στα τόσα χρόνια καριέρας σας, ποιες αναμνήσεις είναι πιο έντονες στο μυαλό σας; Εκείνες από την εποχή των Πυξ Λαξ ή από τη σόλο καριέρα σας;

Είμαι τυχερός άνθρωπος. Εχω πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις και από την εποχή των Πυξ Λαξ και από τη μοναχική μου πορεία. Με τους Πυξ Λαξ ήμασταν μια παρέα που έζησε εξαιρετικές στιγμές, αλλά και μόνος μου είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με καλλιτέχνες που αγαπούσα και εκτιμούσα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved