Aυτή είναι η νέα σύντροφος του Ηλία Βρεττού! (φωτό)
Showbiz

Aυτή είναι η νέα σύντροφος του Ηλία Βρεττού! (φωτό)

Με πολύ ανανεωμένη διάθεση εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ο Ηλίας Βρεττός κι όσοι γνωρίζουν καλά τον τραγουδιστή υποστηρίζουν ότι έρωτας είναι η αιτία που χαμογελάει διάπλατα, όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Άτομα από τον φιλικό κύκλο του Ηλία λένε ότι εδώ και λίγο καιρό μια νέα και άκρως εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα έχει έρθει πολύ κοντά του.

Ο καλλιτέχνης δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Σοφία Φυρού, προσέχοντας ωστόσο να μη δώσει «τροφή» για σχόλια και δημοσιεύματα στα Μέσα. Έπειτα από τις σχέσεις του με την Ευαγγελία Αραβανή και τη Φελίσια Λαπάτη, ο Ηλίας αποφεύγει να εκθέτει την ερωτική του ζωή, αφού επιδιώκει το όνομα του να συζητιέται μόνο για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια ο ίδιος δεν επιθυμούσε να κάνει κανένα σχόλιο στους δημοσιογράφους για τις γυναίκες που υπήρχαν στη ζωή του και αυτή είναι μια αρχή που τον συνοδεύει μέχρι και σήμερα. «Μου έχει συμβεί, πάντως να είμαι ζευγάρι με ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, να μη βγαίνουμε ποτέ έξω και να μένουμε σπίτι. Ήταν, όμως, καταδικασμένη υπόθεση, διότι μια σχέση δεν είναι μόνο η κρεβατοκάμαρα», αποκάλυψε σχετικά σε συνέντευξη του, δίνοντας μας μια μικρή γεύση -για τον τρόπο που/διαχειρίζεται πλέον τα προσωπικά του.
Σύμφωνα με τη Real, o Ηλίας είναι πολύ γοητευμένος από τη Σοφία. Η γνωριμία τους έγινε πριν από λίγο καιρό μεταξύ κοινών φίλων και έκτοτε εξελίχθηκε σε ένα έντονο φλερτ. Εκείνη είναι 25 ετών, εργάζεται ως υποδοχή στο «Μayor» στο Κολωνάκι και θεωρείται από τις σέξι παρουσίες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αθηναϊκή νύχτα. Μεταξύ άλλων, οι καυτές της φωτογραφίες στα social media με μαγιό και εντυπωσιακά φορέματα δεν αφήνουν ασυγκίνητο το ανδρικό κοινό, ενώ αυτή τη στιγμή το προσωπικό της προφίλ στο Instagram έχει ξεπεράσει τους 74.000 viewers, που «διψούν» για ένα hot ενσταντανέ της Σοφίας. «Ο Ηλίας έχει καιρό να νιώσει έτσι για μια γυναίκα και παρά το γεγονός ότι η σχέση τους βρίσκεται ακόμη οε αναγνωριστικό στάδιο, υπάρχει έντονο πάθος και από τις δύο πλευρές», εξηγεί πρόσωπο που συνεργάζεται με τον τραγουδιστή.
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ηλίας Βρεττός την επισκέπτεται στο bar restaurant οτο κέντρο της Αθήνας κρατώντας ωστόσο πολύ διακριτικό προφίλ προκειμένου να μη δίνει λαβή για περαιτέρω κουβέντες στους θαμώνες του μαγαζιού. Οι δυο τους έχουν βγει αρκετά ραντεβού το τελευταίο διάστημα, αν και η αλήθεια είναι πως προτιμούν τα λιγότερο πολυσύχναστα μέρη για να μην πέφτουν πάνω τους τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας. Τώρα το μόνο που μένει να δούμε είναι αν πρόκειται για ένα απλό φλερτ ή για έναν νέο έρωτα που θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved