Ελευθερία Ρήγου: «Ακόμα με θυμούνται από τους τηλεοπτικούς μου ρόλους»
Showbiz

Ελευθερία Ρήγου: «Ακόμα με θυμούνται από τους τηλεοπτικούς μου ρόλους»

Για όλα όσα έχει κερδίσει από την τηλεόραση αλλά και πώς βλέπει το σημερινό τοπίο στη μικρή οθόνη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελευθερία Ρήγου.

Σου δώσανε κάποια πράγματα αυτοί οι ρόλοι στην τηλεόραση; Έγινες πιο αναγνωρίσιμη;

«Φυσικά. Ακόμα με θυμούνται από τους τηλεοπτικούς μου ρόλους κυρίως. Γιατί το θέατρο απευθύνεται σε λιγότερους ανθρώπους. Με την τηλεόραση, ανοίγει ο άλλος τον δέκτη του και έχει μέσα στο σπίτι του. Δεν είναι όπως στο θέατρο που πρέπει να έρθει, να αποφασίσει να πληρώσει το εισιτήριο, να προγραμματίσει την τάδε μέρα κι ώρα να έρθει να δει εμένα ή την τάδε ομάδα που παίζει και συμμετέχει κι η Ελευθερία Ρήγου»

Εσένα τι σου αρέσει πιο πολύ; Θέατρο ή τηλεόραση;
«Αυτή τη στιγμή μου αρέσει περισσότερο το θέατρο. Γιατί στην τηλεόραση δεν βλέπω κάτι που θα ζήλευα και θα ήθελα να είμαι μέσα. Τουλάχιστον αυτήν την περίοδο»

Έχει αλλάξει η τηλεόραση. Δεν είναι η τηλεόραση που γνώρισες εσύ.

«Ναι. Μου αρέσουν και τα δυο είδη. Στο θέατρο παίρνεις τον ρόλο, τον ξεδιπλώνεις από την, αρχή μέχρι το τέλος, έχει μια συνέχεια. Έχεις αυτή την απίστευτη σχέση με το κοινό που κάθε μέρα αλλάζει και είναι μια διαφορετική σχέση, επειδή αλλάζει κάθε μέρα. Έχεις μια διαφορετικότητα κι είναι μοναδικό. Η τηλεόραση έχει αυτό το γκρο, έρχεται κάθε μέρα κοντά σου και πρέπει να δουλέψεις διαφορετικά με την κάμερα.

Οι εκφράσεις σου πρέπει να είναι πολύ πιο μικρές, πολύ πιο περιεκτικές και να δώσεις τον ρόλο πολύ πιο συμπυκνωμένο, ώστε να περάσει από την κάμερα και να φτάσει στην εικόνα. Να είναι αυτό που θέλει ο σκηνοθέτης. Στο θέατρο, έλεγε ο αείμνηστος Καρακατσάνης, πρέπει από την καρέκλα που κάθεσαι να κάνεις μια κίνηση με τέτοιο τρόπο, ώστε να φτάσει και στην τελευταία θέση του θεάτρου», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved