Κόνι Μεταξά: «Στην Ελλάδα σε βάζουν σε κουτάκια και σου φοράνε ταμπέλες»
Showbiz

Κόνι Μεταξά: «Στην Ελλάδα σε βάζουν σε κουτάκια και σου φοράνε ταμπέλες»

Για τον λόγο που δεν είχαμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε σε πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές δουλειές, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κόνι Μεταξα.

«Τα πράγματα λειτουργούν ως κλίκα εδώ. Το λέω κι ας με κράξουνε. Αυτή είναι η αλήθεια. Στην Αγγλία ή στην Αμερική, ακόμη κι αν δεν έχεις μάνατζερ μπορείς να βρεις τις οντισιόν στο Διαδίκτυο και να πας να σε δουν. Εδώ πού τις μαθαίνει κανείς; Ο ένας το λέει στον άλλον. Έ, σε μένα δεν το λένε γιατί ο πατέρας μου είναι λαϊκός τραγουδιστής. Και το θέατρο δεν θέλει κάτι τέτοιο. Αν έχω αντιμετωπίσει ρατσισμό τέτοιου είδους Κατάμουτρα όχι, αλλά το ξέρω ότι υπάρχει.

Στην Ελλάδα σε βάζουν σε κουτάκια και σου φοράνε ταμπέλες. Επειδή ο πατέρας μου είναι λαϊκός τραγουδιστής και η μητέρα μου έπαιζε σε παραστάσεις του Σεφερλή! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο εξωτερικό ένας καλλιτέχνης μπορεί να κάνει τα πάντα και να τον εκτιμούν το ίδιο αν είναι καλός και στην Ελλάδα συμβαίνει το αντίθετο.

Δεν ξέρω, ίσως είμαι προκατειλημμένη. Ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω, όμως, δεν μου έχει δοθεί Δεν μπορώ ούτε να ψαχτώ. Δεν έχω μάθει κάτι για μια δουλειά και δεν έχω πάει. Κι ύστερα είναι και το θέμα των χρημάτων. Αν δουλεύεις στο θέατρο, πρέπει να κάνεις κι άλλες δυο δουλειές για να μπορείς να βιοποριστείς», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved