Φαίδρα Δρούκα: «Δεν καίγομαι για δεύτερο παιδί»
Showbiz

Φαίδρα Δρούκα: «Δεν καίγομαι για δεύτερο παιδί»

Η Φαίδρα Δρούκα μιλάει τον σύζυγο και το παιδί της και αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει να κάνει δεύτερο παιδί. 

«Ο άντρας μου, δεν έχει καμία σχέση με το χώρο, είναι... κανονικός άνθρωπος. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο, όταν ήμουν 8 μηνών έγκυος, το Μάρτιο του 2012, και τον Απρίλιο ήρθε στη ζωή ο γιος μας, ο οποίος σε λίγο καιρό θα γίνει 5 χρονών. Είμαι πολλή παραδοσιακή άλλο ένα αντιφατικό» είπε στο Λοιπόν και συνέχισε:

Δεν σκέφτεσαι να κάνεις ένα παιδάκι ακόμα;

«Όχι, δεν θα κάνουμε, κι αυτό του το λέω, επειδή μου ζήταγε. Είμαι φιλόζωη, έχω πολύ καλές σχέσεις με τα σκυλιά, τα αγαπώ παρά πολύ και του το έχω περάσει και του μικρού. Ένας λόγος που αυτό θα γίνει τώρα και όχι σε 5 χρόνια είναι κι αυτός. Επειδή δεν θα κάνουμε δεύτερο παιδάκι, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και σημαντική ηλικία για να μεγαλώσει μ' ένα σκύλο, και όχι αργότερα, που είναι λίγο πιο αδιάφορο ένα παιδί, στην εφηβεία ας πούμε. Τα παιδιά από 7-10 χρονών, οριακά, γίνονται και οι καλύτεροι εκπαιδευτές για τους σκύλους»

Δεν θέλεις τη συντροφιά από ένα αδελφάκι για το γιο σου;

«Δεν... καίγομαι για το δεύτερο παιδί, όπως καιγόμουν για το πρώτο. Η κάθε μαμά, για όποιο παιδί κάνει, το 3ο, το 4ο, πρέπει να... καίγεται. Δεν μου αρέσει να ακούω: «Για να έχει αδερφάκι, για παρέα», και το ακούω από πάρα πολλές γυναίκες. Λυπάμαι που το λέω, είναι σαν να το υποτιμάς πριν από τη γέννηση του το δεύτερο. Για να έχει το πρώτο; Πάρε καλύτερα σκύλο. Έπειτα ο γιος μου είναι σε μία ηλικία που χαίρομαι τόσο πολύ ό,τι κάνουμε. Με τον ερχομό ενός δεύτερου παιδιού, θα έχανα πολλά επεισόδια από το μεγάλωμα του πρώτου, θα έχανα πολύτιμο χρόνο από τον μικρό, αν έχω ένα άλλο μωρό»

- Ο ερχομός του γιου σου τι άλλαξε στη ζωή σου;

«Τα πάντα, όλα τα άλλαξε ο ερχομός του. Είμαι πολύ τυχερή. Πλέον δεν θέλω να αναλώνομαι σε βλακείες, δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου κάτι που έκανα, όσο με πήρε αυτή η «μπάλα». Δόξα τω θεώ που έκανα το παιδί μου, νιώθω ευτυχής που μπορώ να παίρνω τόσο μεγάλη χαρά από μικρά πράγματα. Είμαι αγχώδης άνθρωπος, αλλά έχω αλλάξει, δεν με νοιάζει. Εξωτερικεύω τα συναισθήματα μου, .θα κλάψω δυνατά, θα στεναχωρηθώ, δεν τα καταπίνω ευτυχώς, έτσι είναι και ο γιος μας. Λέω το θυμό μου, τι με πείραξε, το παράπονο μου, την γκρίνια και τη χαρά μου, δεν κρύβομαι, δεν μπορώ. Είχα μια εξαιρετική εγκυμοσύνη, εύκολη, που την εύχομαι σε κάθε γυναίκα, κι ένα μήνα πριν γεννήσω πέθανε η αγαπημένη μου σκύλα, που ήμασταν 12 χρόνια μαζί. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό, σ' εκείνη τη φάση, ήμουν πολύ ευάλωτη και ήταν το μόνο μελανό σημείο στην εγκυμοσύνη. Με τη σκύλα μου ήμασταν αυτοκόλλητες για 12 χρόνια, ήταν η καλύτερη μου... πρόβα πριν από το γιο μου. θα πάρουμε του χρόνου σκυλί»

- Γιατί όχι νωρίτερα;

«Γιατί ο μικρός ακόμα είναι αρκετά απαιτητικός, δεν μπορεί να μείνει μόνος του, δεν μπορεί να κάνει μόνος του μπάνιο, γενικά, είναι ανεξάρτητος, αλλά είναι μόνο 5 χρονών. Ο σκύλος είναι άλλο ένα μωρό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved