Όθωνας Μεταξάς: «Το πρώτο βήμα στη σχέση σπάνια το κάνω εγώ»
Showbiz

Όθωνας Μεταξάς: «Το πρώτο βήμα στη σχέση σπάνια το κάνω εγώ»

Ο Όθωνας Μεταξάς αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής. 

Η προσωπική σου ζωή πώς είναι;

«Η ζωή μου κυλάει ήρεμα, όπως ήταν, δεν νοικοκυρεύομαι. Είμαι 15 χρόνια στην υποκριτική και η γεύση που μου έχει αφήσει ω5 τώρα είναι ότι πάντα δεν είσαι ικανοποιημένος από μια πορεία μέσα στο χώρο, πάντα κάτι παραπάνω θα μπορούσες να κάνεις, πάντα κάτι σου λείπει, εκτός κι αν είσαι πολύ τυχερός. Από την άλλη, αν λάβεις υπόψη ότι είναι πάρα πολύ σκληρή η πραγματικότητα, είναι δύσκολο να διατηρηθείς στο χώρο. Και το γεγον05 ότι μετά από μια 15ετία είμαι εδώ, σημαίνει ότι έχω ενταχθεί σ' ένα πολύ σημαντικό στόχο. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, το 80% από τις δουλειές που έχω κάνει με ικανοποιούσαν, δεν μπορώ να δω το επάγγελμα μας ως δουλειά, πάντα είχα ένα κριτήριο καλλιτεχνικό και πολλές φορές ήταν ανασταλτικός παράγοντας στο να κάνω ακόμα περισσότερα. Η γεύση τελικά, με τις ταλαιπωρίες, τις απογοητεύσεις, τις στεναχώριες, είναι θετική, γιατί αν δεν ήταν, δεν θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να διεκδικώ»

Πότε πήρες τη μεγαλύτερη απογοήτευση;

«Έχουν συμβεί πολλές απογοητεύσεις, αλλά τις απωθώ. Να νιώθεις ότι έχεις δώσει τα πάντα ως επαγγελματίας, ότι ο ρόλος έχει απήχηση και ξαφνικά να μην το αναγνωρίζει κάποιος αυτό».

Κάνεις το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας σχέσης;

«Το πρώτο βήμα στη σχέση σπάνια το κάνω εγώ. Με έναν τρόπο εγώ διεκδικώ, αλλά τις περισσότερες φορές με έχει επιλέξει η γυναίκα και μου έχει δώσει το «πράσινο φως», παρόλο που μετά όλη η διαδικασία γίνεται από μένα, στην ουσία είμαι ένα «σκεύος εκλογής» από τις γυναίκες» δήλωσε στο Λοιπόν ο Όθωνας Μεταξάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved