O Τζον Σνόου έγινε Ελληνικό τραγούδι
Showbiz

O Τζον Σνόου έγινε Ελληνικό τραγούδι

«Σταυρώστε με! Αυτή είναι η απάντηση μου για το σπόιλερ»!

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, γιος της γνωστής ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού, «αποκαλύπτει» σε όσους δεν έχουν δει ακόμη την έκτη σεζόν του «Game of Thrones» ότι ο Τζον Σνόου ανασταίνεται, μέσα από το καινούργιο τραγούδι της μπάντας του, τους Polkar, με τίτλο το όνομα του πρώην διοικητή της Νυχτερινής Φρουράς και νυν «Βασιλιά του Βορρά».

«Είναι το πιο διάσημο σπόιλερ. Κι εγώ, που δεν έχω τελειώσει την έκτη σεζόν, το ξέρω πια ότι θα γίνει» λέει στην «Espresso» ο ταλαντούχος ηθοποιός και μουσικός, ο οποίος έχει υπογράψει τόσο τους στίχους όσο και τη μουσική του «Τζον Σνόου» , που περιλαμβάνεται στη νέα δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος.

«Και αν όλα φύγουν τελικά, θα μείνουν τα τραγούδια μου ορφανά. Μα ίσως η αγάπη μας μπορεί, όπως ο Τζον Σνόου να αναστηθεί» αναφέρει ο... επίμαχος στίχος, με τον Γιώργο να τραγουδάει για την ανάσταση μιας αγάπης, σε ρυθμό ροκαμπίλι ποπ.
Ως φαν της σειράς-φαινόμενο, ο ίδιος θέλησε να κάνει ένα δώρο σε όλους εκείνους που την παρακολουθούν μετά μανίας.

«Το έγραψα σε μια περίοδο που έβλεπα "Game of Thrones", οπότε το κομμάτι ήταν μια αναγωγή πολύ εύκολη στο μυαλό. Στην ουσία μου άρεσε πολύ η ιδέα, με κάποιο τρόπο, να φτιάξω κι ένα τραγούδι για τους θαυμαστές της σειράς και ταυτόχρονα για τους φαν των Polkar».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved