Μαντώ Γαστεράτου: «Στόχος μου είναι να εξελίσσομαι και να γίνομαι όσο το δυνατόν καλύτερη»
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: «Στόχος μου είναι να εξελίσσομαι και να γίνομαι όσο το δυνατόν καλύτερη»

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν φέτος. Είναι μια περίοδος που είναι στα πάνω της επαγγελματικά. Το απολαμβάνει ή την αγχώνει για το αν θα έχει διάρκεια στον χώρο της τηλεόρασης;

«Είναι μια αρκετά δημιουργική χρονιά για εμένα. Στόχος μου είναι να εξελίσσομαι και να γίνομαι όσο το δυνατόν καλύτερη στη δουλειά μου. Φυσικά και σκέφτομαι το μέλλον, θα ήθελα να συνεχίσω να εργάζομαι στην τηλεόραση και μακάρι να μου δοθούν ευκαιρίες μελλοντικά»

Στο «Πρωινό» φέτος τι της αρέσει περισσότερο;
«Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο «Πρωινό» είναι το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί μεταξύ των συνεργατών της εκπομπής. Ολοι οι συντελεστές του είναι με το χαμόγελο στα χείλη και πρόθυμοι να βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστεί η ομάδα»

Θα ήθελες να έχεις περισσότερη συμμετοχή on air;
«Στην εκπομπή κάνω αυτό ακριβώς που μου αρέσει. Στα γκάλοπ βγαίνουμε στον δρόμο, κάνουμε τις τρέλες μας και γενικότερα έχουμε επαφή με τον κόσμο. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από αυτό. Το διασκεδάζουμε πραγματικά»

Πώς είναι εκτός πλατό ο Λιάγκας και πώς η Φαίη; Πώς θα τους χαρακτήριζε;
«Άψογοι επαγγελματίες και άνθρωποι με διάθεση να βοηθήσουν! Είμαι τυχερή που συνεργάζομαι φέτος μαζί τους. Μαθαίνω πολλά από τη Φαίη και τον Γιώργο. Η Φαίη είναι ένας πραγματικά πολύ γλυκός και ζεστός άνθρωπος. Αυτό ακριβώς που βλέπετε όλοι. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω την ψυχή της παρέας. Έχει χιούμορ και ατάκες»

Την μαλώνει ποτέ ο Λιάγκας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;
«Με συμβουλεύει και με διορθώνει σε ό,τι χρειάζεται, για να βελτιώνομαι συνεχώς και να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερη η συνεργασία μας», λέει η ίδια στη Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved