Γιώργος Μαυρίδης: «Για τα πάντα πρέπει να δίνεις μάχη»
Showbiz

Γιώργος Μαυρίδης: «Για τα πάντα πρέπει να δίνεις μάχη»

Υπάρχει δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ισχυρίζεται πως ο «Δρόμος» βασίζεται στην ιδέα της δικής του εκπομπής. Τι απαντά ο Γιώργος Μαυρίδης σε αυτό;

«Ακούω τα πάντα, δεν απαντώ σε τίποτα. Τους αφήνω να λένε πολλά, χωρίς να είναι σε θέση να γνωρίζουν τίποτα. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και κυρίως; Από την Τετάρτη το βράδυ και μετά. Ομως, όχι η εκπομπή μας δεν είναι οδοιπορικό, δεν είναι Γρηγόρης (Αρναούτογλου), δεν είναι Χρήστος (Φερεντίνος), είναι... «Δρόμος» τόνισε στο TV Έθνος.

-Από το τρέιλερ και από το υλικό που έχει κυκλοφορήσει στον Τύπο, να ξέρεις όλοι πιστεύουν πως έχουμε να κάνουμε με μία πολύ γλυκιά εκπομπή.

«Από τη στιγμή που και ο Γιώργος (Λέντζας) και εγώ είμαστε... «αγαπούληδες», νομίζω πως όντως η εκπομπή μας θα είναι αγαπησιάρικη. Θα μας γνωρίσετε και από την καλή κι από την ανάποδη. Θα μας δείτε να ταξιδεύουμε με το βανάκι μας, την «Κονσέρβα», να κοιμόμαστε σε αυτό, ν΄ αλλάζουμε, να τρώμε, να ξυριζόμαστε, να σχεδιάζουμε τις επόμενες στάσεις μας, τα πάντα. On the road 24 ώρες το 24ωρο!»

-Θα... πραγματοποιήσετε κι ευχές;

«Θα το προσπαθήσουμε. Θα δώσουμε τον λόγο στον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να μεταδώσουμε παντού το μήνυμα της αγάπης.»

-Μοιάζεις με σύγχρονο Δον Κιχώτη! Εχεις ένα όραμα και παλεύεις για ό,τι πιστεύεις.

«Δεν μπορώ να σου πω εγώ ότι είμαι ένας σύγχρονος Δον Κιχώτης, όμως, αν εσύ έχεις διαμορφώσει μία τέτοια εικόνα, χαίρομαι. Από την άλλη ποτέ δεν είναι εύκολοι καιροί για τίποτα. Για τα πάντα πρέπει να δίνεις μάχη.»

-Αν προσπαθούσε κανείς να σε περιγράψει, θα έλεγε πως είσαι ένας άνθρωπος που στέκεται δίπλα σε όποιον τον έχει ανάγκη. Αγαπάς τα ζώα, είσαι χορτοφάγος και γενικότερα είσαι... ανυπόφορα ρομαντικός. Ετσι ήσουν από παιδί;

«Νομίζω πως ό,τι είμαι το οφείλω στη μάνα μου. Η μαμά μου κατάφερε να με κάνει σωστό άνθρωπο. Με δίδαξε τις αξίες αυτής της ζωής.»

-Εχεις ιδιαίτερη αδυναμία στη μαμά σου;

«Η μάνα μου είναι η ηρωίδα μου! Είναι ηρωίδα της ζωής. Ήταν για μένα και μάνα και πατέρας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved