Δέσποινα Βανδή: Η βράβευση και συγκινητικά λόγια στα βραβεία «Γυναίκες της χρονιάς»
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Η βράβευση και συγκινητικά λόγια στα βραβεία «Γυναίκες της χρονιάς»

Η Δέσποινα Βανδή κέρδισε το βραβείο της «τραγουδίστριας της χρονιάς» στην εκδήλωση «Γυναίκες της Χρονιάς». Το βραβείο της το έδωσε ο Μίμης Πλέσσας.

Η τραγουδίστρια το παρέλαβε και είπε: «Θέλω να σας πω κάτι που θα σας φανεί πολύ παράδοξο. Η τελευταία φορά που είδα τον κύριο Mίμη Πλέσσα ήταν, πριν μερικά χρόνια, σε μια συναυλία του 50 Cent. Ήμασταν μαζί και διασκεδάζαμε μαζί. Ο κόσμος δεν το ξέρει αυτό!».

Και συνέχισε μιλώντας για την πορεία της: «Θέλω να πω ότι το 1994 κατέβηκα απ ό τη Θεσσαλονίκη υπογράφοντας το πρώτο μου δισκογραφικό συμβόλαιο. Τότε ξεκίνησαν όλα. Ήταν ένα ταξίδι που δεν ήξερα πραγματικά που θα με βγάλει και πόσες χαρές θα βίωνα μέσα από αυτή τη διαδρομή. Ευχαριστώ όλους μου τους συνεργάτες. Ευχαριστώ πάρα πολύ –αμερικανιά θα ακουστεί λίγο- αλλά πραγματικά τον άντρα μου και τα παιδιά μου γιατί αυτή η χρονιά ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα. Δεν είχα καθόλου ελεύθερο χρόνο. Πάρα πολύ δουλειά».

Και τελείωσε τα συγκινητικά λόγια της τονίζοντας: «Θέλω να πω επίσης, όσο οξύμωρο κι αν ακουστεί, πως βίωσα επιτυχίες, αλλά και κάποιες αποτυχίες. Απόψε θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις αποτυχίες μου γιατί με έκαναν καλύτερη και στη δουλειά μου και ως άνθρωπο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved