Το WIN Hellas τίμησε την Ημέρα της Γυναίκας
Showbiz

Το WIN Hellas τίμησε την Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή τον επετειακό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 8 Μαρτίου στο εστιατόριο Tier Et Tout στο Ν.Ψυχικό η εκδήλωση «In Her Honor» της Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas.

Η Iδρύτρια και Πρόεδρος της W.I.N. Hellas, κα Μάντα Παπαδάκου δήλωσε: «Η σημερινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Στη μητέρα, κόρη, αδερφή, εργαζόμενη, άνεργη, νοικοκυρά. Στην κάθε αγωνίστρια που δοκιμάζεται καθημερινά και προσπαθεί ακόμα και τώρα να διεκδικήσει, μέσα από αντιξοότητες, στην πράξη, τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ισότητα. Αυτήν τη γυναίκα τιμούμε σήμερα και σ’ αυτή δεσμευόμαστε την ατέρμονη συμπαράστασή μας. Είμαι ευγνώμων για τη μεγάλη υποστήριξη που λαμβάνουμε σε κάθε κάλεσμά μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Μεγάλο Χορηγό της εκδήλωσης, την εταιρία BB ENERGY, η οποία στρατεύτηκε στο πλευρό μας και έγινε κοινωνός του οράματός μας. Είναι μεγάλη μου τιμή που εκπρόσωποί τους παρευρίσκονται σήμερα εδώ, καθώς και όλων των υπόλοιπων εταιριών, επίσης χορηγών της εκδήλωσης».

Ο Head of Corporate Communication της BB ENERGY, κος Karim Bassatne δήλωσε: «Είναι χαρά μου να αποτελώ ένα μέρος της λύσης. Γιατί υπάρχει λύση σ΄αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο που ονομάζεται ενδοοικογενειακή βία. Μέσω των ενημερωτικών προγραμμάτων που η W.I.N. Hellas προσφέρει στις γυναίκες της Ελλάδας εδώ και μία δεκαετία, δείχνει πως έχει επικεντρωθεί στην επίλυση του προβλήματος και όχι στο πρόβλημα. Η εταιρία μας και εγώ προσωπικά πιστεύουμε πραγματικά ότι μπορούμε να βοηθήσουμε να γίνει μια αλλαγή, να βοηθήσουμε να έρθει φως στο σκοτάδι, να βοηθήσουμε στην ενδυνάμωση των γυναικών, για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, για τα παιδιά των παιδιών μας. Σ ευχαριστούμε Σαμάνθα Αποστολοπούλου που μοιράστηκες μαζί μας το πάθος σου γι΄αυτόν τον σκοπό και μας έκανες μέρος αυτής της υπέροχης εκδήλωσης. Συγχαρητήρια στην ομάδα της W.I.N. Hellas για το έργο που έχει επιτελέσει. Σας προτρέπουμε να συνεχίσετε τη δέσμευσή σας για την ενημέρωση, δικτύωση και ενδυνάμωση των γυναικών».

Την εκδήλωση παρουσίασε η Διευθύντρια του Queen.gr Δέσποινα Καμπούρη, γνωστή για τους στενούς δεσμούς της με την W.I.N. Hellas.Τους καλεσμένους της W.I.N. Hellas προσφέρθηκε να διασκεδάσει αφιλοκερδώς ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης που απογείωσε μουσικά τη βραδιά. Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η τραγουδίστρια Καλομοίρα που με το γνωστό κέφι της και την Αννίτα Ναθαναήλ στο πλάι της βοήθησαν στη διεξαγωγή της λαχειοφόρου αγοράς! Ό

λοι οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν το 5-course δείπνο που επιμελήθηκε ο Executive Chef Δημήτρης Σταμούδης με συνοδεία των εξαιρετικών οίνων Tsantali. Το επιδόρπιο με το έμβλημα της W.I.N. Hellas ήταν δημιουργία Papaspirou. H Project Manager της W.I.N. Hellas Σαμάνθα Αποστολοπούλου που επιμελήθηκε την εκδήλωση, υποδέχθηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Ανάμεσα σ’ αυτούς, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Ιωάννα Γιαννακοπούλου, Μιράντα Πατέρα, Reem και Karim Bassatne (BB Energy), Μαρίζα Κουτσολιούτσου (FOLLI FOLLIE), Έφη Μαροσούλη-Κοτταρίδη και Άγγελος Κοτταρίδης, Σπύρος Λαζάρης, Ιωάννα Κοκκόρη (KOKKORIS OPTICS), Ντέμπυ Σιδεράκη, Μάυρα Βαγιωνή, Δημήτρης Παπούλης, Άννα Μαμιδάκη, Εύα Πατέρα, Μαρία Πατέρα, Βάλλια Πατέρα, Φανή Λεβέντη, Άρης και Μπεατρίς Στεροδήμα, Ναταλία και Χριστίνα Τζάννες, Τίτος Βασιλόπουλος, Χριστίνα Ψωμιάδη-Μπουρούση, Σταύρος και Λένα Ψωμιάδη, Σήλια Δραγούνη, Χριστίνα Λουκά (Αντιπρόεδρος W.I.N. Hellas), Φανή Σαραντοπούλου (Δ.Σ. W.I.N. Hellas), Ισμήνη Νταφοπούλου, Νίκος Στελλάτος, Αντώνης Βλοντάκης, Έφη Σφυρή, Νίνα Λοτσάρη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Άντζελα Ευρυπίδη, Στέλλα Δημητρίου, Έλλη Αγγελιδάκη, Χριστίνα Κοντοβά και πολλοί άλλοι. Τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς προσέφεραν οι εταιρίες: MONT BLANC, GLAMAZONS, ID CONCEPT, DNA CENTER, FOLLI FOLLIE, SHISEIDO,KOKKORIS OPTICS, STOVA BAMBINI, TSANTALI, FRESH LINE, ΙΩΝΙΑ, FULLAH SUGAH, SO NICE, SUPERFOODS, Κατάστημα BYTWINS, COCA-COLA Tρία Έψιλον -Amita, PAPASPIROU. Οι κυρίες Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, Χριστίνα Λουκά, Σαμάνθα Αποστολοπούλου, Δέσποινα Καμπούρη, Καλομοίρα Σαράντη, Αννίτα Ναθαναήλ, Νίνα Λοτσάρη, Ισμήνη Νταφοπούλου και Στέλλα Δημητρίου φορούσαν κοσμήματα Folli Follie.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved