Showbiz

Νέλλη Γκίνη: «Η αγάπη που παίρνω είναι το κάτι άλλο»

Ο κόσμος που συναντάει την Νέλλη Γκίνη, τι της λέει; Γιατί είναι δικτυωμένη και στα social media, έχει προσωπική σελίδα στο facebook. Μιλά με τον κόσμο, είναι πολύ κοινωνική. 

«Ολα μου τα χρόνια και οι δημοσιογράφοι και ο Τύπος μ' έχουν σεβαστεί πάρα πολύ. Γιατί και σαν νέα τους έδινα θέματα, αλλά με σεβάστηκαν. Στο facebook είμαι πέντε χρόνια, και η αγάπη που παίρνω, όχι μόνο από εκεί μέσα αλλά κι έξω, είναι το κάτι άλλο. Δεν είμαι παιδί, αλλά με λένε «Αγάπη μου, κορίτσι μου». Με αγαπάνε γυναίκες αλλά κι εγώ τις αγαπούσα πάντα. Προχθές συναντήθηκα με κάτι παλιά φιλαράκια και λέγαμε για τα παιχνίδια που ,γινότανε στην πίστα, στα πρώτα τραπέζια, στα μεγάλα μαγαζιά. Δεν ήταν μονό το υπερθέαμα, αλλά το τρελό παιχνίδι που γινόταν κάτω με τους γκόμενους, τις γκόμενες, μόστρες, λουλούδια» τόνισε στο Χάι.

-Τα μπροστινά τραπέζια ήταν για τη χλίδα, τα λεφτά. Κι εσύ αγαπούσες τις γυναίκες.

«Έχει τύχει να έρθει άντρας με γυναίκα στο μαγαζί, για να με φλερτάρει ή να με πεισμώσει. Έχει τύχει να έρθει και σχέση μου με δίμετρη για να με πεισμώσει. Φερόμουν με τόση αγάπη κι ενδιαφέρον, γιατί εκείνη τη στιγμή, η γυναίκα που ήταν εκεί δεν ήταν αντίπαλος μου, γιατί ήμουν επαγγελματίας και δούλευα.»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved