Παπαδάκη-Τζάννες: Μαζί στη ζωή και στο σανίδι
Showbiz

Παπαδάκη-Τζάννες: Μαζί στη ζωή και στο σανίδι

Ο «κύριος Mont Blanc» Τίμος Τζάννες ανέβηκε στο σανίδι με την αγαπημένη του, την ηθοποιό Λουκία Παπαδάκη, για τις ανάγκες του έργου του Φρίντριχ Σίλερ «Μαρία Στιούαρτ».

Η ηθοποιός υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ και ο εισαγωγέας των προϊόντων Mont Blanc έναν Γάλλο πρέσβη.

Η Μαίρη Βιδάλη, η οποία πρωταγωνιστεί στην ίδια παράσταση ως Μαρία Στιούαρτ, μίλησε στην «Espresso» για το πώς προσέγγισε τον γνωστό επιχειρηματία, πείθοντάς τον να γίνει... κόμης στη σκηνή. «O Tίμος είναι ένα ξεχωριστό και εξαιρετικά καλλιεργημένο άτομο, πολύ γνωστό στην αθηναϊκή κοινωνία, και δεν μπήκε τυχαία στη θεατρική μας παράσταση. Εδώ και δεκαπέντε χρόνια ανήκει σε έναν ερασιτεχνικό θίασο, στον οποίο συμμετέχουν κι άλλοι επιχειρηματίες αλλά και εφοπλιστές. Πρόκειται για τη Θεατροπαρέα, που ανεβάζει κάθε χρόνο μια παράσταση για φιλανθρωπικό σκοπό. Οταν, λοιπόν, παίζαμε μαζί με τη Λουκία στον “Ιδανικό σύζυγο” ήταν κάθε βράδυ μαζί μας και παρακολουθούσε το έργο.

Μια φορά που αρρώστησε κάποιος ηθοποιός προθυμοποιήθηκε να τον αντικαταστήσει αυτός. Τελικά δεν τον έπαιξε, γιατί ήρθε ο συνάδελφος, αλλά κατάλαβα ότι αγαπάει πολύ το θέατρο. Ο Τίμος μαθαίνει εύκολα τα θεατρικά κείμενα κι έτσι στη φετινή παράσταση του πρότεινα να υποδυθεί έναν μικρό, αλλά χαρακτηριστικό ρόλο. Θα πρέπει να πω ότι η αγωγή του και ο λόγος του συνάδουν απόλυτα με τον ήρωα που παίζει. Επίσης, να προσθέσω ότι το Διάχρονο είναι παράλληλα κι ένα θεατρικό εργαστήρι, και όλοι -συμπεριλαμβανομένου και του Τίμου- προτού παίξουν τους ρόλους τους παρακολουθούν τα ανάλογα σεμινάρια» είπε η γνωστή ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved