Σωτήρης Χατζάκης: «Έχω φάει.. ξύλο για πολλά στη μέχρι τώρα πορεία μου»
Showbiz

Σωτήρης Χατζάκης: «Έχω φάει.. ξύλο για πολλά στη μέχρι τώρα πορεία μου»

Οι θεατρικές Σκηνές ετοιμάζουν για του χρόνου το μιούζικαλ «Cabaret» με σκηνοθέτη τον Σωτήρη Χατζάκη και πρωταγωνίστρια την Τάμτα.

«Ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα να ανεβάσω αυτό το πολιτικό μιούζικαλ, που το θεωρώ από τα σημαντικότερα του είδους και η πρόσκληση των θεατρικών Σκηνών που ετοιμάζουν την παραγωγή για το "Παλλάς" ήταν τιμητική και τη θεώρησα ένα γερό "δώρο" από τους Γιάννη Κεντ-Πάνο Κατσαρίδη, που αγαπάνε το θέατρο και βούτηξαν στα νερά του με πάθος μεγάλο. Οταν ο πρώτος μου είπε πώς είχε επιλέξει την Τάμτα για τον ρόλο της Σάλι Μπόουλς, ενθουσιάστηκα, γιατί αυτό το κορίτσι είναι και όμορφο και ταλαντούχο και χαρισματικό. Εχει δουλέψει πολύ σκληρά μόνη της για να πετύχει όσα έχει καταφέρει και της βγάζω το καπέλο γι' αυτό. Εχει εντονότατη σκηνική παρουσία, εξαιρετική φωνή, άψογη κίνηση και, γνωρίζοντας την, ανακάλυψα ότι είναι κι ένα υπέροχο παιδί, με αξίες και με μεγάλη θέληση να κερδίσει το νέο της στοίχημα» τόνισε στις Ειδήσεις ο Σωτήρης Χατζάκης.

Κάποιοι υπήρξαν επικριτικοί με την απόφαση του να σκηνοθετήσει την ποπ σταρ. Ο ίδιος λέει: «Οπως ξέρεις καλά, έχω φάει.. ξύλο για πολλά στη μέχρι τώρα πορεία μου, είτε ως σκηνοθέτης είτε -κυρίως- ως διευθυντής του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδας και του Εθνικού θεάτρου. Και ξύλο έφαγα και πολλή λάσπη, αλλά έμαθα να γυρίζω την πλάτη μου στην κακία και την τοξικότητα και να προχωρώ μπροστά. Δεν μπορεί να σου δίνουν ένα τέτοιο... δώρο, όπως το Cabaret, και να ασχολείσαι με αυτούς που σε περιμένουν στη γωνία. Αδιαφορώ για αυτούς και πάω μπροστά, μιας και έχουμε να κάνουμε με ένα σπουδαίο μιούζικαλ και μια πολυπρόσωπη-πολυδάπανη παραγωγή που στήνεται με μεράκι. Και θεωρώ και ότι π Τάμτα πρέπει να απαξιώσει να ασχοληθεί. Εχει να κερδίσει ένα στοίχημα και, επειδή τη βλέπω εργατική και... στρατιώτη στη δουλειά, είμαι σίγουρος ότι θα το κερδίσει. Να ασχοληθούμε με την ουσία προτείνω και όχι με τους... ρατσισμούς τύπου "ποιοτικό και εμπορικό θέατρο" και "γιατί να περνάνε στο θέατρο τραγουδιστές". Στήνεται μια γερή ομάδα με την Τάμτα, την Εβελίνα Παπαύλια, τον Εύθυμη Ζησάκη και άλλους ηθοποιούς και συντελεστές που κλείνονται τις μέρες αυτές και έχουμε πολλή δουλειά για το ραντεβού μας με το κοινό στο "Παλλάς" τον Ιανουάριο του 2018. Το Cabaret είναι σημαντικό μιούζικαλ και οφείλουμε να φωτίσουμε όλες τις πτυχές του - πολιτικές, μια και μιλά για την άνθηση του ναζισμού, αλλά και ατμοσφαιρικές με τα έξοχα τραγούδια του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved