Φαίδρα Δρούκα: Όσα είπε για τον ρόλο της στο θέατρο
Showbiz

Φαίδρα Δρούκα: Όσα είπε για τον ρόλο της στο θέατρο

Η Φαίδρα Δρούκα σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της στο θέατρο.

Μέχρι θανάτου... Είναι η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστείτε φέτος...

Είναι μία ωραία διασκευή του Μάνου Τσότρα στο οποίο βασίστηκε και η ταινία με την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και τον Τζορτζ Σιγκάλ «Η τροτέζα και ο πρωτάρης». Πρόκειται για μία τρυφερή ιστορία, γλυκιά, σκληρή, αστεία και συγκινητική. Δύο άνθρωποι γνωρίζονται κάτω από πολύ κακές συνθήκες και σιγά σιγά ερωτεύονται ο ένας τον άλλο. Αυτή είναι μία αγράμματη πόρνη που θεωρεί ότι ενδεχομένως είναι και μοντέλο και ηθοποιός, και αυτός είναι ένας κομπλεξικός και ίσως και μισογύνης, ατάλαντος συγγραφέας που νομίζει ότι είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά δεν έχει καταφέρει κάτι μέχρι τώρα, γιατί δεν ανήκει σε κυκλώματα. Είναι δύο άνθρωποι πολύ οικείοι, το έργο είναι σκηνοθετημένο ρεαλιστικά...

Τι σας γοητεύει στον χαρακτήρα της Ντόρις;

Είναι ένας ωραίος ρόλος, γιατί έχει πολλές αντιφάσεις. Με γοητεύει η πολυπλοκότητα της. Έχει μία παιδικότητα, κάτι αυθόρ­μητο, μια ανοησία, μια τρυφερότητα, έχει κάτι το μπρουτάλ λόγω της δουλειάς που κάνει για να επιβιώσει. Έχει πολλά στοιχείο διαφορετικά μεταξύ τους, που είναι πολύ ενδιαφέροντα για έναν ηθοποιό. Το έργο έχει πολλά επίπεδα και τα συναισθήματα εναλλάσσονται.

Ποιο είναι το μήνυμα που παίρνει ο θεατής;

Να σκεφτεί πόσο αταίριαστος υπήρξε ένας έρωτας στη ζωή του -γιατί όλοι έχουμε βιώσει τέτοιες περιπτώσεις-, πώς δύο δια­φορετικοί κόσμοι μπορούν να συνυπάρξουν εάν και εφόσον ο καθένας από αυτούς έχει δεχτεί την αλήθεια του. Έχει δεχτεί το ποιος πραγματικά είναι. Στο έργο αυτό γίνεται μέσα από πολλές συγκρούσεις. Η Ντόρις το αντιλαμβάνεται πιο γρήγορα και έτσι κάνει τις προσπάθειες της. Ουσιαστικά, όταν αποδέχεσαι τον εαυτό σου και αυτό που πραγματικά είσαι, είναι πιο εύκολο να ευτυχήσεις.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved