Φαίδρα Δρούκα: «Ένας πραγματικά μεγάλος έρωτας δεν έχει ούτε εποχή ούτε περίοδο»
Showbiz

Φαίδρα Δρούκα: «Ένας πραγματικά μεγάλος έρωτας δεν έχει ούτε εποχή ούτε περίοδο»

Η Φαίδρα Δρούκα σε συνέντευξή της μίλησε για τον έρωτα αλλά και αν θα επανέλθει στην τηλεόραση.

Ο έρωτας στέκεται αρωγός σ' αυτή την προσπάθεια αυτογνωσίας; Είναι ένα καταλυτικό συναίσθημα που μας οδηγεί στην αλήθεια μας;

Μπορεί να είναι, αλλά εγώ πιστεύω στην προσωπική δύναμη της δουλειάς του καθενός. Δηλαδή, μπορεί να συμβεί να γνωρίσεις ένα μεγάλο έρωτα, αλλά να μην είσαι έτοιμος να αποδεχθείς κά­ποια πράγματα που σε πάνε πίσω σε σχέση με τον εαυτό σου, καθώς και μ' αυτό τον έρωτα. Πιστεύω ότι ένας σύντροφος βο­ηθάει στην εξέλιξη ή στην καταστροφή του άλλου, αλλά πρέπει να είναι και ο άλλος έτοιμος και ικανός να το δεχτεί, Νομίζω ότι μπορεί να σε βοηθήσει ένας άνθρωπος, ωστόσο πρέπει να είσαι και έτοιμος να τον δεχτείς, και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις ερωτικές σχέσεις. Μπορεί να ζεις το δικό σου παραμύθι άσχετα από έναν έρωτα.

Η εποχή μας είναι κυνική, είτε λόγω των προβλημάτων είτε γιατί οι άνθρωποι έχουν απομονωθεί λόγω δουλειάς π φιλοδοξίας. Πόσο εύκολο είναι να ζήσεις έναν ειλικρινή έρωτα τώρα;

Εγώ νομίζω ότι ένας πραγματικά μεγάλος έρωτας δεν έχει ούτε εποχή ούτε περίοδο ούτε τίποτα. Νομίζω ότι αυτό είναι μία δικαιολογία που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι επειδή δεν τολμούν. Δεν φταίει η εποχή επειδή κάποιος δεν ερωτεύεται. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Όποιος θέλει να ερωτευθεί και να δοθεί, να αγαπηθεί, εί­ναι έτοιμος και σε εγρήγορση κάθε στιγμή. Πιστεύω ότι πά­ντα οι άνθρωποι για ό,τι τους συμβαίνει να θέλουν να ρίξουν το φταίξιμο κάπου αλλού. Συνεπώς, δεν φταίει η κρίση για αυτό.

Στην τηλεόραση θα σας ξαναδούμε;

Τηλεόραση παραέκανα και ήταν ένας από τους λό­γους που δεν ήθελα να συνεχίσω στους Συμμαθητές για τρίτη χρονιά. Είχα κάνει και πριν τους Συμμαθητές, για έναν χρόνο... Εντάξει. Μου είχε λείψει το θέατρο και χαίρομαι που είμαι σε αυτή την παράσταση. Έγινε με πολλή αγάπη και μεράκι, και χαίρομαι γιατί αρέσει, αλλά είμαστε για λίγο καιρό.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved